Ovih 5 znakova nema problem biti solo

Canva
Evo koji horoskopski znakovi su sretniji kao samci
Vidi originalni članak

VODENJAK

Vodenjaci se smatraju slobodoljubivima i nekonvencionalnima. Budući da jako cijene svoju neovisnost, teško im je ući u dugoročne veze. U stalnoj potrazi za avanturom, ovi horoskopski znakovi imaju puno zanimljivih iskustava i sklapaju brojna prijateljstva, ali u konačnici rijetko ulaze u dugoročne veze - jer ne žele biti ograničeni društvenim očekivanjima ili normama klasične veze.



DJEVICA

Perfekcionistički nastrojene djevice kritične su prema sebi i drugima, a visoki standardi otežavaju im pronalaženje „savršenog" partnera. Prava osoba treba biti jednako ambiciozna, uredna i pouzdana; potencijalni kandidati se izdvajaju nakon samo nekoliko spojeva (primjerice, zato što nose izgužvanu košulju). Ali, biti sama nije problem za djevicu – naposljetku, radije bi bila sama nego zapela u vezi koja ne zadovoljava njezine standarde. 

OVAN

Svatko tako neovisan i ambiciozan, kao što je ovan, može vezu shvatiti kao potencijalnu prepreku na svom putu punom osobnih ciljeva. Naime, veze im često propadaju jer odlučno i nemilosrdno slijede vlastite ciljeve, što partneru nije uvijek razumljivo. Premda ovnovi imaju duboke osjećaje, teško im je raditi kompromise koji bi ograničili njihovu osobnu slobodu.

BLIZANCI

Blizanci imaju dva lica, što otežava život s njima. Zbog njihove varljive prirode svaki dan je drugačiji, pa tako i njihov osjećaj o tome što im treba, a što ne. Donošenje odluka samo po sebi im je komplicirano, jer onda misle da su na neki način odgovorni za drugu osobu. Nema šanse! Ovaj horoskopski znak radije ostaje sam...

STRIJELAC

Pomalo sebični, slobodoljubivi i uvijek moraju sve imati pod kontrolom – to su strijelci. Čak i ako im se ponekad sviđa biti u vezi, ovaj horoskopski znak ne voli odustati od kontrole nad time koliko čvrsta veza postaje. Često su puni sumnje i brzo se ohlade. Strijelcima je puno privlačnija alternativa neobaveznog izlaženja s drugima jer doživljavaju određenu bliskost koju mogu prekinuti ako i kad žele, tako da vole biti sami, piše miss7.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr