Ovo je 10 načina kako ga 'natjerati' da se zaljubi baš u TEBE

Dreamstime
Ponekad je teško pronaći, a još teže pridobiti dečka koji ti se sviđa. Budi sigurna u sebe i diskretno pokaži osjećaje. Uz naše trikove nitko ti neće moći odoljet
Vidi originalni članak

1. Budi puna samopouzdanja

Da je upravo u tome kvaka, to je svima dobro poznato, no činjenica je da je samopouzdanje ono što je dečkima najprivlačnije. Zato, ako ti netko da neki kompliment, zahvali mu ležerno, kao da ti je to sasvim uobičajeno, kao da je nešto što čuješ svaki dan.

2. Daj mu da diše

Nemoj ga slijediti u stopu i uključivati se u sve aktivnosti za koje znaš da se on njima bavi. Dovoljno je da imate jednu zajedničku stvar kako biste se mogli viđati, ali ne trebaju vam postati sve aktivnosti zajedničke. Jer pratiti nekoga nije nimalo poželjno.

3. Zauzmi pozitivan stav

Cure koje se znaju zabavljati i koje sve gledaju na pozitivan način najprivlačnije su dečkima. Nitko se ne voli družiti s negativnim i pesimističnim ljudima, zato uvijek pokušaj gledati sve pozitivno. Dečkima treba netko tko će ih uvijek saslušati, ali i dati im dobar savjet. 

4. Prirodni look je zakon

Nije bitno imaš li savršeno tijelo poput njegove omiljene glumice kako bi se svidjela dečku, no potrudi se oko svog izgleda. Istakni ono što je lijepo, a prikrij nedostatke. Mirisna i čista kosa, ne previše šminke i osmijeh zai - sta čine čuda. Ne trebaš hodati u štiklama da bi bila privlačna.

5. Pričaj mu o svom hobiju

Dečkima se sviđaju pametne cure s kojima mogu razgovrati i od kojih mogu doznati nešto novo. Ako se baviš nekom aktivnošću, tu je tvoja prednost jer zasigurno imaš mnogo zanimljivih tema. Dečkima nisu privlačne cure koje se samo smješkaju i nemaju o čemu razgovarati.

6. Budi uvijek svoja

Od svih trikova i savjeta ovaj je možda najvažniji. Ako dečku glumiš nešto što nisi, on se neće zaljubiti u pravu tebe. Pitanje je hoćeš li mu se sviđati i kad “otkriješ karte”. Uvijek imaj svoje ja. U vezi ćeš biti sretna samo s onim tko te voli onakvu kakva uistinu jesi.

7. Pogledajte utakmicu skupa

Dečkima se sviđaju opuštene cure koje će znati pročavrljati i s njegovim muškim frendovima ili odgledati važnu utakmicu. Još im je veća fora ako se voliš baviti sportskim aktivnostima koje on voli. To im je puno simpatičnije od uštogljenih djevojaka koje se samo brinu hoće li im se pokvariti nova frizura ili šminka.

8. Pokaži mu simpatije

Neke cure misle kako je koketiranje ispod njihove razine, ali djeluje. Dečki, kao i mi, vole kad im pokažemo simpatije. Nježan pogled je odličan način da privučeš njegovu pažnju. Ako želiš da se netko zaista zaljubi u tebe, ne skrivaj simpatije, ali ne budi ni prenapadna.

9. Osmijeh otvara sva vrata

Potrudi se uvijek biti nasmiješena unatoč problemima. Pokaži svoju vedriju stranu i budi otvorena. Dečke privlače vesele djevojke. Uz to, svima su uvijek simpatičniji oni koji se smiješe nego oni koji se stalno mršte. Osmijeh stvarno otvara sva vrata. Uvjeri se i sama u to.

10. Nasmij dečka i šali se na svoj račun

Možeš izgledati kao Megan Fox, ali ako si dosadna ili stalno prigovaraš, sve to pada u drugi plan. Dečkima se ne sviđaju cure s kojima nemaju o čemu razgovarati ili koje ih nisu u stanju nasmijati. Zato se šali kad god imaš priliku.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr