Ovo su celebrity koje je slava skoro uništila!

zenski svijet/instagram
Slava često ima svoju cijenu, koju su puno platile mnoge poznate zvijezde. Oni su se spotaknuli na putu prema uspjehu jer se nisu mogli nositi s težinom slave.
Vidi originalni članak

Iako teen zvijezde često uzdižemo u nebesa i smatramo ih nedodirljivima, ipak do njih dopiru svi oni problemi s kojima se i mi susrećemo. Cijena slave je visoka, i mnogi od njih upadnu u pakao droge i alkohola. Srećom, puno je onih koji su se uspjeli oduprijeti svim porocima koje sa sobom nosi slava i povratili se u život kojim i danas žive. 

Demi Lovato

Među zvijezdama koje su iskusile negativne strane popularnosti i slave omiljena je pjevačica milijuna tinejdžera Demi Lovato (22). Ona je u kratkom vremenu došla do statusa svjetske zvijezde, što je rezultiralo živčanim slomom 2012. godine. Bila je na rehabilitaciji te je nastavila s karijerom. Nakon što je pobijedila ovisnost o drogama i alkoholu  Demi se posvetila pomaganju onima koji se suočavaju sa sličnim problemima. Ističe da je puno naučila iz svojih pogrešaka, no još uvijek boluje od poremećaja u prehrani. 

.

Harry Styles

Premda je ostvario svoje snove već kao teenager i postao jedan od najpoznatijih članova popularnog One Directionam, Harry Styles imao je nemirno odrastanje. 

Imao je samo 16 godina kad su ga u britanskom "X Factoru" odlučili spojiti s četvoricom dječaka  i stvorili boy band. Čim se proslavio, odlučio je napustiti školu. Osim obožavateljica, koje ga svakodnevno uhode,  mladi je pjevač doživio veliki medijski publicitet.  Njegove nesretne ljubavi bile su teme s naslovnica koje su zabavljale cijeli svijet. Ljubav s Taylor Swift i njihov prekid, praćen je pod medijskim povećalom, pa je Harry teško pronalazio mirno mjesto na kojem bi liječio svoje srce. Tu i tamo utočište je pronalazio u kratkim romansama s više ili manje poznatim djevojkama. 

 

No, Harry se nakon godina iskustva okrenuo se pozitivnim stvarima u svom životu, a sve češće moguće ga je vidjeti kako se druži s prijateljima iz djetinjstva. Harry je naučio da svoju sreću ne može imati pomoću bogatstva koje je stekao svojom pjevačkom karijerom.  

 

Lucy Hale

Predivna zvijezda "Slatkih malih lažljivica" priznaje da još misli kako je ljudi ne prepoznaju na cesti, no to je njezin obrambeni mehanizam koji se javlja kada se bori s popularnošću. 

- Nekad bih najradije izašla van u trenirci, s repom navrh glave i da me nitko ništa ne pita. No to si ne mogu priuštiti - kaže Lucy.

Otkrila je da je i ona skoro odustala od karijere jer je uvijek na oprezu. U showbizzu ti je uvijek netko spreman zabiti "nož u leđa".

 

Rita Ora

Kada je Jay Z otkrio pjevački talent Rite Ore, ova pjevačica albanskog podrijetla se suočila sa optužbama da je reperova ljubavnica. Ubrzo je dokazala da je talentirana i da nije takav tip cure!

Sve je počelo u Velikoj Britaniji, gdje je nekoliko glazbenika prepoznao njezinu muzikalnost. Ipak, tek joj je Jay Z pružio pravu šansu da osvoji top ljestvice svojim glazbeno-scenskim sposobnostima i kreativnošću.

- Bez podrške roditelja, koji niti trena nisu sumnjali u mene, ne bih ništa uspjela - rekla je Ora, koja je priznala da nije lako kad te netko fotografira gdje god se pojaviš, kad netko tko ništa ne zna o tebi piše o tvojim ljubavima.  Srećom pa je Rita imala dosta medijski popraćenih veza koje nije mogla sakriti1

Zac Efron

Popularni glumac borio se s kokainskom ovisnošću, a prije rehabilitacije mislio je da se neće izvući. . 

- Nisam mogao biti na jednome mjestu. Samo sam čekao vikende i tulume.  Party je bio moj život. . Dodao je da takvim tempom ne bi dugo izdržao i da nikome ne bi poželio ovo iskustvo. 

Willow Smith je od malih nogu okružena svijetom bogatih i slavnih. Upravo zbog poznatih roditelja - oca Willa i majke Jade Pinkett Smith, za nju je znao cijeli svijet od rođenja. 

Iako je tek tinejdžerica, postala je prepoznatljiva pjevačica i glumica, poznata po jedinstvenom stilu, ona se za svoju slavu izborila sama.

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1. 

Posjeti joomboos.24sata.hr