Pet važnih stvari koje moraš napraviti nakon prekida duge veze

Ove stvari, pogotovo nakon duge veze, neće uvijek biti lagane za napraviti, ali su nužne za nastaviti dalje
Vidi originalni članak

Prekidi su teški i ne postoji bolji način za to reći. Neugodni su, neuredni, ostavljaju ožiljke i puno suza iza sebe, ponekad zamjeranja... Bez obzira jesu li iznenadni ili se već duže spremaju - ako ste zaista voljeli nekog, prekid će vejrojatno biti jedna od težih stvari koju ste dosad morali napraviti.

No kada se napokon dogodi, postoje načini kako si ga olakšati. Ovo je pet stvari koje će ti iznimno pomoći u nastavljanju dalje sa životom, ma koliko teške bile:

1. ''Unfollow''

Teško je, ali moraš ga prestati pratiti na društvenim mrežama. Ne želiš se uspoređivati s njim u patnji, niti bedirati ako ti se čini da je nastavio dalje prije tebe. Treba se odmaknuti: i fizički i virtualno.

2. Spremi darove

Sve što si dobila, ne moraš baciti, ali spremi na neko mjesto koje ne gledaš svaki dan. Zapamti, daleko od očiju...

3. Napravi listu pjesama

Postoji cijela sila anti ljubavnih-idem dalje sa živiotom-nije kraj svijeta pjesama. Slušalice u uši i na repeat. Ako se nađe i poneka srcedrapajuća, razumjet ćemo ;)

4. Zabavi se s curama

Ako te netko razumije, onda su to ljudi koji su prošli kroz istu stvar. Plešite, smijte se, plačite - one su tu za tebe.

5. Flertaj

Ne kažemo da trebaš to raditi odmah nakon prekida, ili uopće poduzeti nešto po tom pitanju - ali malo nedužnog flerta može samo pomoći da dođeš k sebi.

 

via GIPHY

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr