Pete upoznaje roditelje svoje cure, a Ariana pati

955wifc/arianagrande/instagram
Pete, Kate i njezini roditelji bili su na večeri u fancy restoranu, a Ariana navodno i dalje pati za njim...
Vidi originalni članak

Pete Davidson, bivši Ariane Grande, i njegova sadašnja djevojka, glumica Kate Beckinsale, napravili su veliki korak u svojoj donekle još uvijek 'friškoj' vezi. Naime, Pete je i službeno upoznao Kateine roditelje, piše Cosmopolitan.

Navodno su bili na svečanoj večeri s njezinom majkom i očuhom u Malibuu, a čini se kako Kate zaista uopće nije briga za prilično veliku razliku u godinama između njih, kao ni ostatak njezine obitelji.

Ariana pati za njim?

Iako im mnogi zbog toga prigovaraju, oni uživaju u svojoj ljubavi, a Ariana s druge strane pomalo pati... Za Peteom? Hmmm, možda. Jučer je na Instagramu objavila dirljivu objavu i mnogi nagađaju da ju je posvetila upravo bivšem, Peteu. 

"Ponekad je razlog zašto nekoga odlučiš pustiti taj što te oni u tom trenutku svog života mogu samo povrijediti. Kad nekoga bezuvjetno voliš naučiš kakve demone ta osoba nosi u sebi, a isto tako shvatiš da te povrjeđuje upravo zato što se bori s nečime unutar samoga sebe. Bore se u sebi, a to možda ni ne znaju, pa se zato iskaljuju na tebi. I zato ih pustiš. Ne zato što si loša osoba, već zato što zaista vjeruješ da i ti i ta osoba možete naći spas samo ako niste zajedno... Ako nekoga pustiš to ne znači da si ga prestao voljeti... Pustiti znači izabrati slobodu umjesto iluzije vjernosti", napisala je Ariana.

E sad, je li to za Petea ili nekog drugog bivšeg, vjerojatno nikad nećemo znati...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr