PewDiePie napao Tanu: 'Nije zaslužila nagradu'

Olivia Rodrigo Instagram
Prije nekoliko dana je najavio pauzu u 2020., ali prije nego krene s tim, imao je još nešto za poručiti...
Vidi originalni članak

Može se reći da PewDiePie nije baš najbolje reagirao na vijest da je Tana Mongeau osvojila Streamy Awards za YouTube kreatora godine ispred Davida Dobrika, Emme Chamberlain i Lily Singh. 

''Kada je Tana rekla: 'Ja ne zaslužujem nagradu', svi smo to osjetili'', krenuo je popularni youtuber priču u svom videu koji je objavio neki dan. Video je dosad pogledalo više od pet milijuna ljudi. PewDiePie se zatim narugao i načinom na koji je Tara primila svoju nagradu za kreatora godine.

''Tako je skromna, ne osjeća se kao kreator godine, baš je prizemna, ona je baš kao mi - ne, doslovno ne zaslužuješ nagradu, zato se tako i osjećaš'', prokomentirao je sarkastično.

PewDiePie je cijelo vrijeme objašnjavao kako ovo nije 'rant' na Taru, već da ovo govori samo zbog toga što zna kako funkcionira dodjela ovih nagrada.

''Sve je to politika, bazira se na tome tko je tamo'', objasnio je youtuber i završio svoj video na način da je rekao kako je MrBeast, njegov prijatelj, koji je također bio nominiran, više zaslužio nagradu od nje.

Što vi mislite, hoće li ovo prerasti u novu veliku dramu na YouTube sceni ili je samo morao ovo izgovoriti?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr