PINTEREST: 7 cool savjeta koje moraš isprobati!

meredithfoster@instagram
Pinterest je jedna od najboljih stranica ako tražiš kako napraviti super frizuru za školu, ako ti trebaju vježbe za podizanje guze ili voliš jednostavno čitati quoteove.
Vidi originalni članak

Mi ti donosimo 9 cool pinova koje moraš isprobati, i očekujemo tvoj feedback! 

 

1. Želiš napraviti piercing, ali ne znaš pravi naziv? 

Na Pinterestu točno možeš saznati sve informacije i s ovom slikom doći u studio i zamoliti da ti stave dvije zvijezdice na traguse.

 

2. Kada ti je najteže u životu, na Pinterestu se osim savjeta nalaze i inspirativne poruke koje ti mogu pomoći 

3. Frendica ti slavi ročkas i moraš joj pomoći urediti stan? Look no further! 

Napravi super slatke ukrase u par minuta!

4. Dolaze ti frendovi na druženje, a ti ne znaš što im ponuditi niti kako to dekorirati? Evo, mi ćemo ti pokazati! 

 

5.  Imaš važan dejt,a ne pada ti na pamet što obući, Pinterest je pun rješenja za ovu prigodu! Ukucaj first date outfit i biraj.. 

 

6. Nakon ljeta planiraš promjenu imidža? Ukucaj balayage i nađi svoju inspiraciju. S istom slikom odi frizeru i javi nam kako je ispalo.. 

 

7. Smokey eye ima toliko varijacija na temu, ali ako ti treba inspo za zelene oči, evo primjera koje smo skinuli s Pinteresta! 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr