Pročitajte horoskop za početak veljače: Evo što vas očekuje!

Canva/Opinionstage
Ako je vjerovati horoskopu, nedavno smo ušli u razdoblje vodenjaka. Takva promjena na neke će horoskopske znakove imati pozitivniji, a na neke negativniji utjecaj. Ako te zanima kakve promjene čekaju tvoj horoskopski znak, nastavi čitati
Vidi originalni članak

Kako horoskop kaže, sada se nalazimo u razdoblju vodenjaka pa samim time svi horoskopski znakovi mogu očekivati određene promjene. Neki te promjene gotovo da neće niti osjetiti, dok će za druge one biti prilično turbulentne. Ako te zanima kako će ulazak u razdoblje vodenjaka utjecati na tebe, nastavi čitati jer smo na Elite Daily pronašli odgovore. Evo što vas čeka u narednim danima!

1. Ovan

Ovnu će se ovog tjedna iskristalizirati neke ideje o kojima je razmišljao već neko vrijeme. Inspirirat će ga timski rad, bit će spremniji na suradnju pa će samim time i poslovne prilike pristizati u puno većoj mjeri. No, bez obzira na gotovo savršenu situaciju u poslovnom svijetu, ovan će ipak pomalo sumnjati u sebe. U tim trenutcima sumnje, shvatit će da te sumnje ipak treba preokrenuti u svoju korist i ne dozvoliti da ga one razdiru.

via GIPHY

2. Bik

Bik će ovog mjeseca početi sve više i više razmišljati o tome u kojem smjeru se kreće njegova karijera i što još može postići. U ovoj fazi proći će kroz mnoge trenutke koji će ga prisiliti da sazre i ponekad će imati osjećaj kao da ne radi ništa korisno i da 'stoji na mjestu'. No, upravo to je znak da se nešto zaista događa i da uskoro slijedi pravi uspjeh.

3. Blizanci 

Ulazak u razdoblje vodenjaka blizance će natjerati na razmišljanje o svojim uvjerenjima i o tome kako vide svijet. Upravo to razmišljanje blizancima će pokazati neka potpuno drugačija stajališta zbog čega bi se njegovi osjećaji prema nekim osobama mogli promijeniti. Ako je blizanac u vezi koja već neko vrijeme nije 'na stabilnim nogama', čini se kako bi ju ovog mjeseca mogao prekinuti, a i neki drugi odnosi u životu blizanaca mogli bi postati upitni.

via GIPHY

4. Rak

Rak će ovog mjeseca osjećati kao da mu se vratila davno izgubljena moć kontrole. Počet će razmišljati o granicama koje je postavio prema nekim osobama i o tome koliko energije ulaže u održavanje nekih odnosa, a koliko pozitivne energije mu je uzvraćeno. Kada je riječ o tim emocionalnim postupcima, rak će morati naučiti kako 'plivati bez da potone'.

5. Lav

Ljubavna veza ovog znaka uskoro će se početi kretati u nekim neočekivanim smjerovima, a na njemu će biti da osigura da taj smjer bude ispravan. Upravo zbog takvih 'turbulencija', lav će morati promisliti pojavljuju li se u sadašnjoj vezi neki uzorci ponašanja kao i u prošlima (koje su propale) te će morati naučiti kako se oduprijeti takvom ponašanju. 

via GIPHY

6. Djevica

Djevica će narednih dana biti pomalo zbunjena i fokusirat će se na previše stvari odjednom, što će vrlo brzo dovesti do općeg kaosa. Zato će za nju biti važno da nauči odrediti prioritete i da si stvori rutinu koja joj najbolje odgovara i s kojom će se osjećati potpuno smireno.

7. Vaga 

Ulazak u razdoblje vodenjaka za vage će značiti oslobađanje osobnog prostora od svih nepotrebnih stvari i osoba koje guše njenu kreativnost i ne dozvoljavaju joj da se posveti onome do čega joj je istinski stalo. Ovaj potez bit će zaista nužan jer se vaga trenutno osjeća kao da je razapeta između udovoljavanja sebi i udovoljavanja drugima. 

via GIPHY

8. Škorpion

Škorpion će se ovog mjeseca osjećati rastrgano između zahtjeva svoje okoline, osobito obitelji, i udovoljavanja sebi. Kako bi izvukao ono najbolje iz te situacije, morat će naučiti kako svu tu silnu energiju koja mu je upućena usmjeriti ka nečemu pozitivnom.

9. Strijelac 

Ulaskom u razdoblje vodenjaka, strijelac će naučiti puno o tome kako se nositi s nekim saznanjima i informacijama kojima raspolaže. No, previše negativnosti koje se nalaze u njegovom mentalnom prostoru otežat će mu postupak razdvajanja bitnog od nebitnog. Ali uz rad na tome da nauči komunicirati sa svrhom, strijelac će svaku prepreku prelaziti s lakoćom.

via GIPHY

10. Jarac

Jarci će se u nadolazećem razdoblju osjećati izgubljenima i kao da ništa ne ide kako su zamislili. No, nemojte pasti u negativu i razmišljajte na ovaj način; možda ne možete promijeniti karte koje su vam dodijeljene u životu, ali možete mijenjati način na koji ćete njima igrati i poteze koje ćete poduzimati! Svaka prepreka vam je tu da nešto novo naučite o sebi, a onda još jači idete dalje kroz nevolje i sretne trenutke života.

11. Vodenjak

Vodenjak je u zadnje vrijeme malo previše samokritičan, ali svemir mu daje mnoge znakove kojima ga ohrabruje da iznese svoje ideje i kojima mu pokazuje koliko je zapravo snažan. Vodenjak si nikako ne smije dopustiti da ga sumnja u sebe spriječi da pokaže svoje znanje i sposobnosti.

12. Ribe

Ribe će se narednih tjedana povući u osamu jer će ih hrpa nerazriješenih emocija i misli natjerati na to. Procesuiranje tih emocija možda neće biti lako, ali će na kraju ribe ipak biti zahvalne na tome jer će im oslobađanje od negativnih i nepotrebnih emocija i misli donijeti navalu jedne sasvim nove, svježe energije.

via GIPHY

Jesi li zadovoljan ili zadovoljna promjenama koje će ti donijeti razdoblje vodenjaka? 

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr