Sin nogometaša i njegova cura uhvaćeni u svađi na ulici

han cross / instagram
Je li u pitanju samo bezazalena svađa ili prekid? Uskoro ćemo saznati
Vidi originalni članak

Paparazzi su ponovno Brooklyna uhvatili u nezgodnom trenutku! Sin poznatog nogometaša Davida i bivše pjevačice i dizajnerice Victorije nedavno je uhvaćen kako pijan plače na ulicama Londona, a sada su procurile fotke na kojima se svađa sa svojom curom Hanom Cross.

 

Oboje su plakali, a ona je u jednom trenutku počela vrištati i izašla iz automobila. Izgleda kako su im se zaredale svađe jer se u jednu od rasprava prošlog tjedna uključio i mlađi Beckhamov brat Romeo, koji je tješio Hanu.

 

Brooklyn je prije bio u vezi s dvije godine starijom glumicom Chloe Grace Moretz (22), a nakon prekida oboje su utjehu potražili u manekenkama. Tako je Chloe uhvaćena kako se ljubi s Kate Harrison, a Brooklyn od studenog na društvenim mrežama shera fotke s Hanom.

Je li ovo samo jedna u nizu svađa ili je u pitanju prekid? Vidjet ćemo vjerojatno vrlo skoro.

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Posjeti joomboos.24sata.hr