Spuštene, uske, špičaste: Postoji čak 9 oblika ženskih grudi!

Dolaze u svim oblicima i veličinama no generalno se mogu smjestiti u ovih devet kategorija
Vidi originalni članak

Kad su male, nezadovoljne smo, kad su velike, bojimo se da neće dugo biti lijepe. No, prava je istina da ženske grudi postoje u svim oblicima i veličinama, a još je veća istina da su sve lijepe.

O grudima se, kao i ostalim dijelovima tijela treba pažljivo brinuti jer je njihovo zdravlje najvažnije. Iako je svaka žena posebna i ne postoj ijednaka građa tijela, grudi možemo svrstati u idućih devet kategorija, piše portal 24sata.hr.

 

1. Pune na vrhu: Ove grudi su pune na vrhu dojke, pa se čini kako su visoko postavljene.

2. Pune na dnu: Gornji dio grudi nije tako pun volumena koliko donji, pa grudi oblikom izgledaju kao da su u obliku suze.

3. Spuštene: Za razliku od onih koje su pune na dnu, ove obično karakteriziraju bradavice koje su postavljene nisko, pa izgledaju kao da su na dnu dojke. Grudi se spuštaju zbog težine, dojenja i starenja kože odnosno gubitka elastičnosti.

4. Približene: Kod ovih prsa nazire se prirodna crta spajanja grudi, odnosno crta dekoltea. Obično je riječ o okruglijim i punijim grudima kod mlađih žena.

5. Odvojene: Grudi su više usmjerene prema rukama nego prema sredini, pa tako strše s bočne strane. Odvojene mogu biti i veće i manje grudi.

6. Špičaste: Ove grudi su svojim oblikom manje okrugle, a više duguljaste s naglašenim bradavicama, pa djeluju šiljato. Jednako su česte kod manjih i većih grudi.

7. Okrugle: Kao prirodni oblik grudi one su rjeđe zastupljene, budući da se oblik mijenja pod težinom grudi. Manje grudi češće su okrugle nego veće.

8. Uske grudi: Za razliku od onih približenih, uske grudi također naginju prema centru prsa, no veličinom su manje i uže.

9. Široke grudi: Kao i kod odvojenih grudi, ove dojke naginju prema van - odnosno rukama, no znatno su veće i djeluju šire.

Volite svoje tijelo takvo kakvo jest curke :)

Posjeti joomboos.24sata.hr