Što će zapravo biti s brakom Justina i Hailey?

yxrissx / instagram
U jednom su trenutku savršeno sretni, a u jednom trenutku Justinu opet nešto nedostaje...
Vidi originalni članak

Brak Justina Biebera i Hailey Baldwin stvarno ide gore-dolje. U jednom trenutku su potpuno sretni i zadovoljni zajedničkim odnosom, u drugom trenutku im nešto nedostaje. A sad je baš taj drugi trenutak, jer je Justin naime ponovno izjavio kako se ne osjeća dobro i ima osjećaj da "nešto nedostaje" u njegovu životu, piše Cosmopolitan.

"Justin je baš kao i svi drugi, i on ima gore i bolje dane. Ono s čime se najviše bori jest činjenica da je svjestan koliko je povlašten, ali ne može pobjeći od dana kad se osjeća zbunjeno i prazno", izjavio je izvor blizak pjevaču za People.

Ne može biti do kraja sretan

"Osjeća kao da mu nedostaje nešto što se ne može kupiti. Nedostaje mu taj osnovni osjećaj sreće. Naravno da je zahvalan na svom genijalnom životu i na Hailey. No, žao mu je što ne može do kraja uživati i osjećati se sretnim sa svime što ima. Već je ranije zbog ovoga odlazio na terapije", objasnio je izvor. 

Hmm, što vi mislite, hoće li veza Hailey i Justina potrajati? Glasajte u anketi.

 

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr