Što je to: Novi dating trend još gori od ghostinga

Pixabay
Sada kada si čuo i prihvatio da postoji nešto užasno kao ghosting, pripremi se na nešto duplo gore: mosting.
Vidi originalni članak

Ghosting je kada ti potencijalni partner potpuno nestane iz života nakon nekoliko spojeva.

Mosting je sličan pojam, samo te partner uvjeri da si ti ona prava, obasipa te ljubavlju i osjećajima i onda te ghosta. Nije cool.

-Mosting je stvarno previše. Toliko je gori od ghostinga jer nije bila riječ samo o meh spoju, nego te partner uvjerio da si cura njegovih snova, a onda se više nikada ne pojavi- rekla je novinarka Tracy Moore.

-Mosting definitivno postoji i susreo sam se s klijentima koji su ga prakticirali- rekao je dating savjetnik Nick Notas i dodaje da muškarci govore curama bajke jer je to lak način da dobiju seks

-Oni jednostavno ne mogu priznati da žele nešto za jednu noć i onda lažu- kaže Notas i dodaje da ih je strah da žene ne spavaju s njima ako kažu istinu. 

via GIPHY

Nije uvijek razlog samo seks. Pojedinci mogu imati ozbiljnih emocionalnih problema i jednostavno sabotiraju sami sebi vezu nakon nekoliko izlazaka. 

Što učiniti kada se zaljubiš u mostera?

-Moraš biti svjesna da svi ti komplimenti i ljubav tako rano nisu normalni, bez obzira koliko imate dobru kemiju- kaže dating savjetnik Neely Steinberg.

Ako si ti moster, jednostavno smiri doživljaj i ne prodaj bapske priče. Kukavice mostaju.

Bit ćeš iznenađen koliko bi druga strana cijenila tvoju iskrenost. 

via GIPHY

 

Spavamo sat vremena manje: ne zaboravi pomaknuti sati!

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr