Sve ružno ostavi iza sebe i ponosno kreni dalje

Dreamstime
Konačno se riješi kaosa koji ti vlada u glavi. Sve loše ostavi iza sebe i stvori mjesta za nove pobjede
Vidi originalni članak

Kako bi mogla srediti kaos u ljubavnom životu, prvo moraš srediti nered koji je oko tebe. 

Možda će ti se činiti blesavo, ali kreni od spremanja sobe. Stol ti najvjerojatnije izgleda kao da je na njega pala atomska bomba, a o ormaru da ne pričamo. Koliko ti ujutro treba da bi pronašla onu slatku laganu košuljicu? Ajde, odgovori zaista iskreno.

Ako ne znaš o čemu pričamo, malo skloni one debele pulovere i bit će ti sve jasnije. Pobacaj, prorijedi, posloži. Vjeruj nam, čim to učiniš, osjećat ćeš se puno bolje. Ljeto je idealno vrijeme da posložiš stvari u životu, da ostaviš sve loše iza sebe, da oprostiš i vidiš konačno što te usrećuje. 

Preispitaj svoju vezu. Ako nisi sretna, izađi iz nje. Ako misliš da bi bila sretna uz njega samo kad bi ti posvećivao više pažnje nego što to radi videoigrama, pričaj s njim. 

Nemoj se ustručavati, budi iskrena, ali bez vikanja i vrijeđanja. Ako se on ogluši na sve ono što si mu rekla, kreni dalje. Nema smisla ove predivne ljetne dane provoditi uz nekoga tko te ne cijeni. Osvrni se oko sebe.

Okupi frendice, uzmite bicikle i švrljajte po gradu i zelenim parkovima. Slatki dečki se ne skrivaju, oni su posvuda. Otvori oči i sigurno ćeš ga pronaći.

Osvježi garderobu. To ne znači da moraš trošiti bogatstvo. Dovoljne je da napraviš razmjenu s frendicama, a počastiš se accessoriesima. Slatke narukvice, šareni rajfovi, marame i cvjetići u kosi osvježit će ti stil, a osjećat ćeš se kao nova. A osim toga, osmijeh je najvažniji i najbolji dodatak.

Otvori oči: Možda ljubav sjedi pored tebe

Provela si već neko vrijeme pateći za dečkom koji te jedva pogledao. Budi sigurna da je za to vrijeme jedan sasvim drugi dečko upravo tako gledao tebe. Zato otvori oči, možda imate više zajedničkog nego što si mislila. Nema smisla trošiti energiju i živce na nekoga tko to ne zaslužuje. Razmisli. Koliko puta si zbog njega ostala doma u subotu navečer u suzama dok je on s dečkima MORAO ići van?! To se nije dogodilo tri puta, to se događa svaki vikend. Ostavi ga tamo gdje mu je mjesto - u prošlosti.

Makni prašinu s ljubavnog života

Obriši

Makni bivše dečke s Fejsa. Ne trebaš ga gledati u ljubavi s novom curom.

Loše frendice

Ne treba ti frendica koja te zove samo kad nešto treba, a kad si ti u depri i potreban ti je razgovor, ona ima pametnijeg posla.

Rekreacija

Vrijeme je da se dovedeš u red. Počni se baviti sportom. Osjećat ćeš se puno bolje.

Primirje

Konačno nađi zajednički jezik s roditeljima. Zapamti, oni ti žele dobro i njihovi savjeti nisu baš za baciti.

Riskiraj

Koliko si puta čula izraz: Tko ne riskira, ne profitira? Pošalji mu prva poruku. Malo odvažnosti u životu promijenit će ti svemir. 

Posjeti joomboos.24sata.hr