Tko je bio s kim: 10 najluđih celebrity ljubavnih trokuta

https://www.instagram.com/kyliejcandies
Celebrityji imaju sve, ali ljubavni život im je jednako težak kao i kod nas smrtnika. Oni se vole pretvarati da je sve savršeno, ali iza zatvorenih vrata može se dešavati prava meksička sapunica. Neki ne mogu svoj prljavi veš držati za sebe, a ovih 10 ljubavnih trokuta pratio je cijeli svijet. Drama, drama, drama...
Vidi originalni članak

1. Dragi Nick Jonas, odluči se voliš li Miley ili Selenu

Sigurno si se barem jednom prepirala s frendicom oko nekog dečka, nažalost u slučaju Miley i Selene, Nick je bio taj dečko. Nick nije bio anđeo u ovom slučaju, on se nije mogao odlučiti između njih dvije. Malo je bio s jednom, a malo s drugom dok nije donio konačnu odluku

-I Miley i meni se sviđao Nick kada smo imale 16 godina. Uvijek bi si mislila, omg, sviđa nam se isti dečko!- rekla je Selena i dodala kako je to bilo ludo razdoblje.

2. Naya Rivera je uhvatila Big Seana i Arianu Grande u ljubavnom zagrljaju

Možeš li zamisliti da uhvatiš svog dečka kako leži s Arianom Grande u zagrljaju? Nije mogla ni Naya Rivera. Naya i Sean su bili zaručeni, a nakon pet dana neprestanog svađanja, Sean je rekao da ju ne želi više vidjeti. Nakon nekog vremena, Naya je došla pokupiti neke stvari u njihovu bivšu kuću i tamo je zatekla Arianu Grande. U tom slučaju joj je sve bilo jasno.

3. Angelina Jolie je ukrala Brada Pitta Jennifer Aniston i Billy Boba Thorntona Lauri Dern

Svi znamo da je Brad prekinuo s Jennifer zbog fatalne Angie, ali jesi li znao da to nije prvi put da je Angie bila kradljivica muškaraca? Billy Bob Thornton bio je u braku s Laurom Dern kada se Angie odlučila početi uvaljivati Billyju Bobu. Navodno je bilo toliko loše da je Laura morala provaliti u vlastitu kuću kako bi pokupila sve svoje stvari i otišla.

4. Riri ne voli J-Lo, a za sve je kriv Drake

Kada je Rihanna vidjela sliku na kojoj su J-Lo i Drake zaljubljeni i zagrljeni, razbjesnila se i odmah ih unfollowala s Instagrama. Te večeri Drake i J-Lo bili su na romantičnoj večeri, a ova slika se pojavila kao grom iz vedra nema. Svi znate da su Drake i Riri nešto mutili, pa nije ni čudo da se ljepotica razljutila. 

5. Tko je Jay-Z-eva Becky with the good hair? Ne zna ni Beyonce

Možda je to bila Rachel Roy...? Beyonce u pjesmi Sorry pjeva o Becky with the good hair koja je navodno bila Jay-Z-eva ljubavnica. Isti dan kad je ta pjesma izašla, Rachel je na Instagram stavila selfie s opisom "good hair don't care" i zalijepila #nodramaqueens. Nešto je tu sumnjivo.

6. Katy Perry i Taylor Swift se još uvijek ne podnose zbog Johna Mayera

Katy i Taylor su nekada bile jako dobre frendice. U to doba Taylor je bila s Johnom, dok nisu prekinuli, naravno, neočekivano. Nakon samo par tjedana John i Katy su već objavili da su skupa i svađa stoljeća je počela.

7. Kylie i Tyga su prekinuli zbog Chyne?

Iako je cijela ova drama u Kylienoj prošlosti i sada je sretna, ovo je bila prava drama kada je prvi put izašlo u javnost. Chyna je objavila screenshotove na kojima se vidi kako Tyga govori da želi biti s Chynom.

-Želim biti s tobom. Želim da ponovo budemo obitelj. Želim ponovo početi ovu vezu i prijateljstvo.- navodno je Tyga napisao u poruci. 

Kylie je, naravno, rekla da je to sve lažno i da su slike photoshopirane, ali tko više zna?

8. Justin Bieber i Orlando Bloom su se potukli oko Mirande Kerr

Sigurno si čuo za slavnu tučnjavu Justina i Orlanda, ali kako se ona desila? Justin je navodno komentirao Orlandovu ženu Mirandu, na što je ovaj poludio. Justin, smiri hormone.

9. Joe Jonas je bio s najboljim frendicama Taylor i Gigi

Ovo je jedan od luđih ljubavnih trokuta za koje ćeš čuti. Gigi i Joe su počeli izlaziti bez obzira što je on slomio srce njezinoj najboljoj frendici Taylor Swift. Joe je bio Taylorina prva prava ljubav i nitko ne razumije kako je dopustila da Gigi i on budu skupa. Taylor je čak napisala pjesmu Forever and always o njihovom prekidu. 

10. Nina Dobrev došla je na vjenčanje svog bivšeg i svoje frendice 

Nikki Reed i Ian Somerhalder dobri su prijatelji s Ninom Dobrev, a Ian joj je čak i bivši. Svi su mislili da su oni posvađani kada su Nikki i Ian objavili zaruke, ali su zapravo čitavo vrijeme bili dobri frendovi.

Glasanje je završeno: Izabrali ste novi logo serije "Isti san"!

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr