Tko je ova cura iz Zagreba koju prati milijun ljudi?

_missbo/instagram
Na Instagramu se predstavlja kao Miss Bo, a pravo ime joj je Božana Abrlić
Vidi originalni članak

Božana je model iz Zagreba, na Instagramu se predstavlja kao Miss Bo i ondje je prati više od milijun ljudi. To je impresivna brojka, s obzirom da od influencera tek Jelena Perić (s kanala J_Make-up) ima oko 1.1 milijun pratitelja, i još se samo nekolicina njih može pohvaliti tako visokim brojem followera. No, o Božani se zapravo malo toga zna. 

Na stranici Famous Birthdays piše da ima 29 godina, da je rođena u Hrvatskoj (točnije u Zagrebu) te da je po horoskopu Strijelac. Osim što je iznimno lijepa i posebna te svojim fotkama i videima na Instagramu privlači milijun pratitelja, o ovoj prekrasnoj zagrepčanki sve je ostalo veliki misterij.

Surađuje s poznatim hrvatskim fotografima

Dosad je odradila nekoliko beauty kampanja u suradnji s poznatim fotografima, među kojima je i Oblak Photography, a pojavila se i u video spotu našeg poznatog pjevača Marka Tolje za pjesmu 'Znaj'. 

Glumila u spotu Marka Tolje

Obožava pinup i vintage stil

Ima profil i na stranici Model Mayhem, koja služi za 'spajanje' fotografa i fotografkinja s modelima koje će fotografirati za neke posebne modne editorijale. Ondje se Božana opisala ovako:

"Zovem se Miss Bo i iz Hrvatske sam. Žanrovi modelinga za koje sam zainteresirana su pinup, glamour, beauty, komercijala, alternativa, vintage, latex i tako dalje. Sama radim šminku i frizuru", napisala je.

Ondje stoji kako je visoka svega 157 cm. Ima 48 kilograma, plave oči, smeđu kosu, no to su jedine informacije koje je ondje podijelila. Također, na stranici nije bila aktivna od 2015. godine, vjerojatno zato što je influencanje u potpunosti prenijela na Instagram.

Instagram zvijezda

Na Instagramu često surađuje s brendom Fashion Nova, barem ako je suditi prema nekoliko njenih zadnjih fotografija. 

Ima i YouTube kanal

Otvorila je i YouTube kanal, međutim, na njemu još uvijek nije objavila ni jedan video. Kanal je otvorila krajem prošle godine, pa možda tek dočekamo neki video sadržaj. Tko zna...

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr