Top 5 iritantnih osoba: Ove ljude nitko ne podnosi na plaži!

Dreamstime
Ovi pod brojem 3. nas tjeraju da poželimo pobjeći s plaže
Vidi originalni članak

Sunce, more, i ta savršena plaža s kutkom baš za tebe! Savršeno, zar ne?

Da, sve dok ne ugledaš one ljude koji su zaboravili na pojam tuđeg osobnog prostora i odlučili sustavno izignoririrati sva pisana i nepisana pravila ponašanja na plažama.

1. Oni koji misle da ih nitko ne vidi

Ljubav je divna stvar, ali neki zaista zaboravljaju da nisu u svoja četiri zida. Neke stvari nisu primjerene za djecu koja se kupaju odmah pored vas. U ovu kategoriju svrstat ćemo i one dečke koji moraju, naočigled svih, odmjeriti svaku curu koja u badiću prođe pored njih. Ljigavo i nimalo cool.

2. Partijaneri

Svima nam je drago da ste se sinoć dobro proveli, ali ne mora cijela plaža sada slušati o tome. Također, ako 'cugaš' dovoljno da se napiješ u podne na plaži, ne samo da si u opasnosti u moru, već vjerojatno imaš problem.

3. Šatoraši

Znaš onu ekipu koja donese pola kuće na plažu. Sedam ručnika, suncobran, kuhalo za kavu, luftići, roštilj... Mi samo želimo prostor za svoj ručnik.

4. Nemarni roditelji

Djeca su slatka i naravno da će se kupati, ali nije baš u redu da nas zatrpavaju pijeskom i gađaju kamenčićima. Roditelji, obuzdajte svoje slatkiše :)

5. Prljavci

Možda najgora skupina su oni koji ostavljaju smeće iza sebe. Čikovi, plastične boce i ostali užasi koji prečesto onda završe i u moru. Pokupite za sobom, hvala!

 

via GIPHY

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr