Trolovi opet napadaju Kylie: 'Nitko ne može izgledati ovako'

kylie jenner / instagram
Čini nam se da joj u ovom teškom periodu stvarno nisu potrebni ovakvi ružni komentari.
Vidi originalni članak

Kylie Jenner se na Instagramu prisjetila prošlog ljeta preslatkom fotkom sa svojom kćerkicom Stormi. No, neki u tome nisu vidjeli ništa slatko, već su fotku uzeli kao povod za vrijeđanje, javlja Seventeen.

Internet trolovi Kylie ispod fotke pišu ružne komentare na račun njezina izgleda i tijela (fotka je u bikiniju, da vam bude jasnije) i nije nam jasno - čemu? Stvarno...

Previše fotošopa, previše operacija, previše ovog, previše onog...

Neki je optužuju zbog "prevelikog broja plastičnih operacija", nekima se naprosto ne sviđa kako izgleda u bikiniju, neki vjerojatno misle da je predebela.

Drugi na fotki pak vide previše photoshopa, pa su joj i za to prigovorili. No, čini nam se da su ovakvi ružni komentari zadnje što Kylie sada treba. 

Stvarno joj ovo sad ne treba

Upravo prolazi težak životni period, oporavlja se od teškog prekida s Travisom Scottom i nije joj lako, pa bi možda najbolje bilo da je ovakvi bezobrazni trolovi ostave na miru. Slažete se? Mi da.

via GIPHY

Podrška za Kylie!

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr