Za cijelu obitelj bio sam ološ koji voli nogomet

Što se dogodi kada su tvoje želje totalno drugačije od želja tvojih roditelja.
Vidi originalni članak

Nikad nisam bio neki veliki učenik i to su svi u obitelji zbnali. Nogomet je bio moja velika ljubnav i čim bi došao iz škole jurio sam na trening. Knjige i učenje bili su mi nužno zlo, nešto što sam morao obaviti kad odigram utakmiocu. No, ni u tome nisam bio lođ jer sam prolazio sa solidnom četvorkom. 

Moj bratić bio je potpuna suprotnost od mene, ali jako smo se dobro slagali. Užasno i je počelo smetati što su na obiteljskim druženjima njega svi uzdizali u nebo jer je imao sve petice, a ja sam bi otpadak koji samo trči za loptom.

Nikada mi nije bilo jasno što sam krvio radio. Nisam izlazio, nikome nisam želio zlo... samo sam volio nogomet. Povukao sam se u sebe i nikom nisam dopustio da dopre u moj svijet. Mama, koju obožavam jer je stvarno dobra, rekla mi je da nema razloga da ne razgovaram s njom jer me ona uvijek podržavala i da Nikola nije ništa bolji od mene.

Zamolila me samo da se potrudim u školi i da radim ono što me čini sretnim. I mojoj tetki je rekla da mi nema pravo prigovarati. A ja sam odlučio da ću uvijek biti sretan. 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr