Zagrebački studenti oduševili iznenađenjem na Dan žena: One su naše druge mame!

print screen
Njihove majke su daleko, pa su "pronašli zamjenske"...
Vidi originalni članak

Mame, bake, sestre i djevojke, sve one jednako će se razveseliti bilo kakvom znaku pažnje povodom Dana žena. Toga su svjesni i studenti sa zagrebačke Save koji su došli na originalnu i (pre)simpatičnu ideju kako da taj dan uljepšaju potpunim neznankama.

Inicijator ideje student Haro koji živi na Savi i svakodnevno susreće zaposlenike koji tamo rade. Zato, uz pomoć prijatelja odlučila je i zaposlenicama doma i Studentskog centra pripremiti iznenađenje.

Kako Haro kaže, pomislio je kako bi bilo lijepo tetama iz doma prirediti iznenađenje. Radi se o tetama koje kuhaju za stanovnike doma i na neki način su svima majke, a osim što ih hrane, susreću se sa studentima na dnevnoj bazi.

- Prijatelj i ja otišli smo do Knežije, potražili cvijeće i skupili se u četvrtom paviljonu. Ideja je bila proći kroz sve menze (brzu, slastičarnicu, prvi i drugi restoran) i tetama zapjevati koju pjesmu te podijeliti ruže - ispričao je za portal Moj Faks te dodao kako su sve bile oduševljene.

Harin kolega Marko, apsolvent Radne terapije na Zdravstvenom veleučilištu, kaže kako su za početak kupili otprilike 40 ruža pa poslije s gitarama krenuli u "turneju" po domu. 

-Naše majke i tete su daleko, a one su nam zaista zamjenske mame i tete koje brinu o nama pa makar i s pitanjem 'Kako si?' i ohrabrenjem: 'Sretno ti na ispitu' kad dođemo na ručak. Ovo sam i rekao jednoj teti u menzi na sto se ona rasplakala. Zaista su ovo zaslužile, ali i puno više, a ovako smo ih odlučili iznenaditi i zahvaliti na svemu - ispričao je Marko.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr