Zašto je skroz okej bit ne popularan

zenski svijet/instagram
Ako te brine zbog čega nisi popularan/na, nemaš razloga biti! Evo i zašto!
Vidi originalni članak

Jesi li ikada razmišljao/la o tome da je popularnost precijenjena? Popularnost o kakvoj pričaju američki filmovi i serije rijetko kada postoji u stvarnosti, a i kada postoji najčešće je posljedica upravo takvih serija i filmova.

Najpopularnija cura u školi koju svi smatraju super zgodnom, hoda s najzgodnijim frajerom u školi, a profesori je obožavaju česta je radnja filmova poput "Mean girls". I sve cure žele biti ona, a svi dečki žele biti TAJ DEČKO -  kapetan baseball momčadi koji mogu birati s kim će otići na spoj. 

via GIPHY

Uz dobar materijalan status i ugledne roditelje, popularnost se često povezuje i s licemjerstvom, zločestoćom i pokvarenosti - osobine koje moraš imati kako bi postao/la popularan/na. Razmisli koliko vrijedi podmićivati drugima spačke i raditi gluposti samo da bi privukao/la pažnju na sebe?

via GIPHY

One minute kada ćeš izaći iz osnovne/srednje škole, promijeniš ekipu ili jednostavno zakoračiš u stvarni svijet, druge neće biti briga je l' si ti bio/la popularan/na ili ne popularan/na jer to nije nikakva kvaliteta. Također, razmisli o prijateljstvima koje ćeš sklopiti za vrijeme svoje popularnosti i koliko će ta prijateljstva biti prava? Ili će se svi s tobom družiti isključivo da bi i oni bili popularni? 

via GIPHY

Jednom kada postaneš popularan/na, misliš da ćeš sve vrlo lako postići i da će te život maziti i paziti, a vjeruj nam neće! Popularnost je precijenjena i ona ti ne treba kako bi stekao/la prijatelje i ono najbitnije kako bi na taj način postala sretna osoba. 

Zato je skroz okej biti ne popularan! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr