Zendaya: Ako to osjećaš, onda on to vjerojatno i radi

Olivia Rodrigo Instagram
Uspješna glumica Zandaya (21) zna što priča. Voli li te?Je li on pravi? Fanovima je otvorila srce i upozorila ih da o ozbiljnoj vezi ne razmišljaju dok su mladi.
Vidi originalni članak

Mladi ljudi donose loše odluke jer ne znaju bolje. To ne znači da ne znaju što je dobro, a što loše, već su u eksperimentalnoj fazi života u kojoj još nisu naučili donositi dobre odluke - kazala je u srijedu Zandaya. 
Na svom appu je odlučila otvoriti srce te svojim obožavateljima podijeliti ljubavne savjete.Među ostalim otkrila je i da ju je u prošlosti bivši dečko varao.
- Slijedite instinkte. Ako to osjećaš, vjerojatno te i vara. Ako misliš da mu iz nekog razloga ne možeš vjerovati ili da ti je bez veze u vezi, onda u njoj ni ne trebaš biti - kazala je i dodala da je upravo zato protiv ozbiljnih veza u tako mladim godinama.

- Teško je biti u vezi dok pokušavate shvatiti sami sebe. Ne možete promijeniti ikoga. Niti ga možete natjerati da odraste brže nego što bi trebalo - savjetuje glumica iz novog filma o Spidermanu.
Nije htjela otkriti na koga je mislila kad je spominjala varanje, no u prošlosti su je povezivali sa igračem američkog nogometa Odellom Beckhamom Jr. i Disney zvijezdom Trevorom Jacksonom.

Posjeti joomboos.24sata.hr