10 šokantnih holivudskih teorija zavjere

Njegova baka mu nije baka nego mama, a sestra mu je teta samo su neke od teorija zavjere o kojima se godinama šuška u Hollywoodu... Prava sapunica tek slijedi...
Vidi originalni članak

I pticama na grani je jasno da se na ulicama Hollywooda dnevno izgovori i otkrije nekoliko tisuća laži. Neočekivani parovi, neotkriveni roditelji i nepoznati braća i sestre samo su neki od tajna koje Hollywood skriva. Tako su nastale i ove teorije zavjere. 

1. Poznata pjevačica koja je žarila i palila glazbenom scenom početkom 2000.-te, Avril Lavigne, navodno je umrla 2003. godine. Teoretičari zavjere tvrde da njene fotografije prije i poslije 'smrti' ne odgovaraju njenom obliku lica.

via GIPHY

2. Jedna od teorija zavjere govori da poznata pjevačica Lorde ima 40 godina. Nakon što je Lorde sherala i pokazala javnosti svoj rodni list, počele su kružiti glasine da je on falsificiran. Što ti misliš?

via GIPHY

3. Vjeruje se da je bivši američki predsjednik George Bush plaćao pjevačicu Britney Spears kako bi svaki puta kada izbije skandal zbog njega, ona napravila još veći. Na primjer, Britney i Kevin Federline prekinuli su svoju vezu samo jedan dan prije izbora.

via GIPHY

4. Lady Gaga je ubojica i kradljivica identiteta. Priča ide ovako: Lina Morgana 19-godišnja pjevačica i manekenka sa Staten Islanda u SAD-u očarala je poznatog producenta Roba Fusarija koji je radio sa Destiny’s Child i Willom Smithom. Upravo je on upoznao Linu i tada nepoznatu Stefani Germanottu (Lady Gagu) koja je trebala pisati pjesme za Linu. A Lina je bila sve ono po čemu je danas poznata Lady Gaga. Nosila je perike, ekscentričnu odjeću, neshvatljive platforme i ostalo s čime se danas povezuje poznatu pjevačicu. U kolovozu 2008, Gaga je izbacila album The Fame, a dva mjeseca kasnije Lina se ubila, sama i nepoznata. Gaga nikada nije htjela komentirati. Iako Gaga vjerojatno nije nikoga ubila, teoretičari zavjere tvrde dsa je sigurno bilo neke zle krvi među njima.

via GIPHY

5. Beyonce nema sestru, već je ona zapravo majka Solange Knowles. Također, Beyonce nije rođena 1981., već 1974., a njezini roditelji su joj isto falsificirali rodni list. Kako ludo?

via GIPHY

6. Tupac je živ! Smrt slavnog repera o kojoj se ni danas ne prestaje pričati zapravo je namještaljka kako bi Tupac mogao pobjeći na Kubu, a njegovi napadači nikada nisu pronađeni. Zapravo, svi koji su poznavali Tupaca govorili su da je reper cijelo vrijeme nosio prsluk otporan na metke.

7. Svi poznati celebovi članovi su elitne organizacije Illuminati među čijim se članovima nalazi Angelina Jolie, Paris Hilton, Tom Cruise, Britney Spears, Kim Kardashian, Rihanna, Beyonce and Jay-Z i mnogi drugi. 

8. Kylie je surogat majka sestri Kim. Kanye i Kim očekuju prinovu u siječnju. Zbog prijašnjeg zdravstvenog stanja, Kim je morala tražiti druge načine da dobiju dijete pa su se odlučili za surogat majku.

via GIPHY

Zbog nedavnih tračeva da Kylie skriva trudnički trbuščić, neki su fanovi počeli računati. Prema njima, Kimin i Kylien termin u siječnju je prevelika slučajnost. Kimye nisu htjeli otkriti identitet surogat majke zbog čega su se teorije zavjere rasplamsale.

9. Harry Styles i Louis Tomlinson u vezi su godinama. Ne prijateljskoj nego romantičnoj. To je još jedna teorija zavjere, a obožavatelji koji vjeruju u to čak su im smislili i nadimak- Larry Stylinson. Kažu da osim što su dobri prijatelji, imaju i iste tetovaže, a Louis je navodno jednom natuknuo da je u tajnoj vezi s njim.

via GIPHY

10. Khloe Kardashian zapravo je kćer od O.J. Simpsona. Kardashiani i Simpsoni bili su dobri prijatelji, pogotovo Robert i O.J. Toliko dobri da je Robert se vratio iz mirovine kako bi prijatelja O.J.-a branio na sudu od optužbe za ubojstvo.

via GIPHY

Da je Khloe O.J.-jeva kći šuška se od njezina rođenja, a nije joj pomoglo ni to da je jedina fizički drugačija od svih svojih sestara, a ni s bratom nema baš sličnosti. Iako se u Realityju cijela obitelj odvrgla DNK testiranju, ulje na vatru je kasnije dodala druga supruga Roberta Kardashiana koja tvrdi da joj je Robert na samrti priznao da Khloe nije njegova biološka kći.

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr