10 trikova kako se ujutro brže spremiti za školu

Pospan/a si i ne želiš izaći iz kreveta, a moraš se spremiti za školu. Donosimo nekoliko savjeta koji će ti pomoći u tome.
Vidi originalni članak

Do 1 ujutro si bio budan jer si gledao/la omiljenu seriju, a ujutro žališ za svakom neprespavanom sekundom i ne možeš doći sebi. Skroz te kužimo i imamo nekoliko super rješenja. Kako da ustaneš i ne izgledaš kao da te vlak pregazio.

via GIPHY

1. Umij se hladnom vodom. Hladna voda smiruje nateklo lice, a sigurni smo da ćete super razbuditi. 

2. Sakrij podočnjake. Ako imaš baš grozne podočnjake, a inače se ne šminkaš nanesi malo korektora na njih. 

3. Ukroti kosu. Uredna frizura ostavit će dojam organiziranosti - ako nisi stigao/la oprat kosu dan prije iskoristi šampon za suho pranje ili stavi na tjeme baby puder. Provjereno funkcionira!

via GIPHY

4. Operi lice večer prije. Pod pranjem mislimo na piling lica i svakako nemoj zaboraviti staviti hidratantnu kremu. Ona će ti osvježiti lice i ujutro nećeš izgledati baš kao zombi. 

5. Savjeti kod tuširanja. Navika ti je tuširati se ujutro? Nekoliko stvari možeš napraviti za vrijeme tuširanja - možeš oprati lice gelom za umivanje, oprati kosu, oprati zube i onda kad izađeš iz tuša gotov/a si sa svime. 

7. Sveži mokru kosu. Ovo ne vrijedi za dečke jer oni nemaju problema s tim, ali imamo super savjet za cure. Naravno, nemoj to raditi kada je vani hladno, tj. za vrijeme zime. Dobro isfrotiraj mokru kosu s ručnikom, počešljaj je i napravi pletenicu. 

via GIPHY

8. Pripremi što ćeš obući. Iako neki mogu složiti odjevnu kombinaciju za nekoliko minuta i nije ih baš briga kako će izgledati, drugima je stalo do tog. Zbog toga organiziraj se večer prije i razmisli o tome što ćeš obući. 

9. Spremi doručak za van.  Ako znaš da nećeš stići doručkovati ujutro, uzmi neko voće, voćni jogurt ili pak nešto treće kako bi nešto pregrizao/la do velikog odmora. 

10. Spremi torbu. Ono najbitnije, večer prije spremi knjige, bilježnice i sve ostalo potrebno za školu. Ostavi torbu kraj vrata i samo je zgrabi prije nego što izlaziš. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr