11 znakova da te još uvijek voli

Olivia Rodrigo Instagram
Prekinula si s dečkom, ali imaš neki feeling da se još uvijek nešto dešava među vama..
Vidi originalni članak

Iako nisi sigurna, Themindsjournal.com donosi 11 znakova koji će ti potvrditi i otkloniti svaku sumnju u vašu ljubav. 

Dečki su ti jako basic bića.. 

 

1. Lajka ti svaku fotku, svaki status..

Iako niste skupa i ne čujete se, primijetila si neke online aktivnosti koje su ti iznad glave stvorile roj upitnika. Tvoj bivši bae ti je počeo lajkati sve fotke i statuse. To ti znači da je morao otići na tvoj profil i pogledati te iste objave. Čini nam se da te nije uspio zaboraviti.. 

via GIPHY

2. Srećeš ga ćešće nego inače.. 

Ti i curke sjedite u omiljenom kafiću u subotu navečer, taman si to objavila na story pola sata prije, a kad ono on na ulazu s ekipom. I tako baš svaki put kad objaviš lokaciju.. hmm, nešto se zahuktava.

3. SMSovi koje ti šalje su blesavi

"E, jel možda kod tebe moja majica koju sam nosio 14.07.2017 te kad smo bili na Pagu? Točno vidiš da ti postavlja pitanja, samo da se što duže dopkate.. 

via GIPHY

4. Sponatno ti kaže da mu nedostaješ...

Dečki su jako tvrdoglava bića, teško da će priznat svoju grešku. No, kada ga random sretneš u gradu i on počne pričat o vašim uspomenama - istina ti je pred nosom. Fališ mu!

5. Svaki put kad vidiš njegovu ekipu - smiju se! 

Ako ispred tebe skriva osjećaje, njegovi frendovi ipak sve znaju. Zato se cere! 

via GIPHY

6. Pravi se važan pred tobom

Ako se stalno pred tobom hvali, i želi pokazati kako je cool to ti je win stategija kako bi sakrili svoje prave osjećaje.

7. Lijepo priča o tebi

Par puta je do tebe došla info da tvoj bivši piše samo hvalospjeve o tebi. Njegovi frendovi te vole, s njegovom sestrom si frendica.. Sumnjivo? Da, s razlogom.. Parovi često nakon prekida shvate ono što su imali i izgubili.. 

via GIPHY

8. Pokušava te napraviti ljubomornom

Ako ga sretneš na veliko odmoru, i on ti priča o svemu pa tako i novoj curi iz njegovog razreda koja je došla iz Siska, onda testira tvoje osjećaje.  Ako vidi da si ljubomorna, to mu je potvrda da ti može prići.. 

via GIPHY

9. Ponaša se kao da ste još uvijek zajedno

Mobitel ti stalno zvoni, whatsapp, viber puni se porukama, tagira te na smiješnim postovima na Instagramu.. Očito je da te ne želi pustiti iz svog života.  Zato se ponaša tako čudno nakon prekida.

 

 

Naš savjet je da je vrijeme za razgovor. Javi mu se, dogovori kavu i budi direktna i pitaj ga. To ti je WIN-WIN situacija! Odmah ćeš znati na čemu si. 

"Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi"

 

 

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr