5 ideja za savršene pletenice

Ukoliko imaš malo dužu kosu sigurno si barem jednom pokušala isplesti savršene pletenice. Bilo za večernji izlazak, bilo za plažu, ova frizura je uvijek odličan odabir, a mi ti donosimo pet super primjera pletenica.
Vidi originalni članak

1. Manekenka Josefine Skriver pokazala je i da dvije obične pletenice mogu izgledati chic, a uz to su i idealna frizura za kapu ili šešir koji su preko ljeta neophodan modni dodatak.

2. Ako želite nešto malo kompliciranije, možete isplesti dvije riblje kosti, kako predlaže manekenka Lily Aldridge.

3. Za još bolji efekt dodajte cvjetiće ribljim kostima, baš kao što je Kim to napravila svojoj kćeri North West.

4. Emily Ratajkowski predlaže jednostavnu opuštenu pletenicu sa strane sa spontanim pramenovima koji uokviruju lice i jamče dozu seksepila.

5. Za krunu od pletenice kakvu ima glumica Emily Blunt trebat ćete se malo više potruditi, no trud će vam se isplatiti.

6. A ako ste jako vješte, možete iskopirati i punđu od pletenica koju je J.Lo ipak složio njen frizer.

Koja verzija se tebi najviše sviđa?

 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

Posjeti joomboos.24sata.hr