5 trikova za tvoj grudnjak koje moraš znati

Ivan Mastin
Iako ga možda smatraš samo još jednim komadom odjeće, on je puno više od toga. Pogledaj što sve možeš s grudnjakom, da nisi ni znala!
Vidi originalni članak

Grudnjak je možda najbitniji komad koji imaš u ormaru - on mora biti udoban, mora ti davati odgovarajuću podršku i u njemu se moraš osjećati dobro! Baš zbog toga postoji nekoliko trikova koje možeš napraviti s grudnjakom za koje možda nisi čula, a od velike su pomoći. 

1. Spajalica za oblik slova X. Ako trebaš grudnjak čije naramenice idu u oblik slova X, ne moraš kupovati novi grudnjak. Uzmi spajalicu (da, običnu spajalicu za papire) i s njima spoji dvije naramenice

2. Iskoristi stari grudnjak za haljinu bez leđa. Haljine bez leđa su lijepe i izgledaju super za neke svečanije prilike. Najveći problem s njima je što ne možemo obući normalni grudnjak. Iskoristi stari grudnjak i uši njegove košarice u haljinu. 

3. Ako ti se naramenice urezuju u ramena, ispod njih stavi tanki silikonski uložak i problem riješen! 

4. Nemoj prati grudnjak u perilici za rublje. Tekstura grudnjaka lako se može potrgati, a onda grudnjak jedino možeš baciti u smeće. Peri ga ručno ili nabavi držač koji će grudnjak štititi u perilici za rublje. 

5. Prilikom slaganja grudnjaka, nemoj ih presavijati tako da jedna košarica ulazi u drugu. To dolazi do bržeg pucanja grudnjaka i mogućnosti da će strgati. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

LANSIRAJ SE I TI! 

Posjeti joomboos.24sata.hr