6 beauty trendova s Instagrama koje možeš nositi IRL

Instagram@hungvanngo
Odvojili smo najbolje beauty trendove od čestog bizarluka na Instagrama
Vidi originalni članak

Trendovi dolaze i prolaze brže nego što potrošimo ili nam se posuši omiljena maskara. Sa toliko novih trendova, teško je držati korak s onim najboljima u njezi kože, kose i makeupa. Zato većina inspiraciju traži na Instagramu. No, u šumi trendova poput dlakavih noseva ili noktiju, valovitih obrva, šljokičastih jezika i ostalih koji nas zatrpavaju na Instagramu, teško je pronaći one koje se mogu nositi u stvarnom životu. Pogledajte šest najboljih beauty trendova zbog kojih vas neće biti sram izaći iz kuće.

6. Glitter maske za lice

Zaboravite na trenutak na omiljenu masku s aktivnim ugljenom i glinama i prigrlite trend šljokica. Osim Glamglow maske, i Too Faced je izbacio svoju inačicu pod nazivom Glow Job. Osim što ćete sjajiti, maske će utegnuti i učvrstiti kožu lica.

5. Žarke boje

Sve Hollywoodske zvijezde prigrlile su ovaj trend, a za njima su potrčali i youtuberi i Instagram influenceri. Od električno plave do žarko crvene, sve boje su dobrodošle na kapcima. Uz tako naglašene oči, ostavite nude usne i blago se narumenite.

4. Pastelana kosa

Novi trend upgrade je unicorn trenda. Dok više nitko ne želi u kosi imati šljokice ili sve boje duge, preživjele su pastelne boje. Nježno plava i ružičasta boje šećerne vate neke su od najpopularnijih trendova na Instagramu.

3. Šljokičaste usne

Zaboravite na šljokičaste oči i na svjetlucavi highlighter jer se šljokice sele na drugi dio lica. Šljokičasta sjajila okupirala su Instagram, a cijeli trend je poduprla i nova kolekcija kozmetike Kim Kardashian West.

2. Mašne u kosi

Ovaj trend više nije rezerviran samo za djevojčice. Mašne u kosi, trend iz 80-ih vraća se na velika vrata. Prevelike baršunaste ili svilene mašne podignut će i najdosadniju frizuru.

1. Sjajni kapci

Prozirni sjajni kapci bili su jedan od najvećih trendova 2017., a kako se čini po društvenim mrežama, ovaj trend ne jenjava. Sramežljivi će najprije posegnuti sa prozirnim sjajnim sjajilima za oči, a oni hrabriji će ipak posegnuti za onima u boji.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON: Uz novi JoomBoos magazin dobivaš na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr