6 najpopularnijih Youtube izazova koje moraš probati

Želiš napraviti novi video na YouTubeu, ali nemaš ideju što, isprobaj jedan od najboljih challenga.
Vidi originalni članak

Izazovi na YouTubeu aktualni su već nekoliko godina, a znamo da si i ti bio/la jedan/na od onih koji su s veseljem pristali na njega! Neki od izazova bili su super cool, a neki su jednostavno bili bez veze, no donosimo ti listu najpopularnijih YouTube Challengea!

Uživaj s nama!

6. Blindfolded make-up challenge. Koliko je teško našminkati drugu osobu s povezom na očima? Ako misliš da nije preteško, izazivamo te probaš!

5. Say anything. Iako ti se ovo možda na prvu čini ful jednostavna baš i nije. Okupi ekipu prijatelja i neka svako počne nabacivati suvisle riječi, bez ponavljanja i bez zastajkivanja duže od dvije sekunde. 

4. Speed drawing. Nacrtaj nešto što brže možeš. Ako si želiš otežati stvar, probaj sve nacrtat u jednom potezu, bez dizanja olovke s papira. 

3. The whisper challenge. Ovo moraš igrati u paru. Neka druga osoba stavi na uši slušalice i muziku i pogađa riječi koje ti šapćeš

2. Try not to laugh. Probaj se ne smijati dok te netko nasmijava!

1. Eat it or wear it. Jedan od najpoznatijih izazova traži od tebe da probaš pogoditi što raznovrsniju hranu, no ono što ne odlučiš probati, jednostavno će završiti na tvojoj glavi

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

ž

LANSIRAJ SE I TI!

Posjeti joomboos.24sata.hr