7 razloga zašto ti on/a ne odgovara na poruke

Ako se pitaš zbog čega ti tvoja simpatija ne odgovara na poruke, dajemo ti odgovore.
Vidi originalni članak

Ako si jedan/na od onih koji nestrpljivo čeka pored mobitela i svaku minutu ti pogled bježi u nadi da će tvoja simpatija odgovoriti na poruku (za koju ti je trebalo toliko hrabrosti i vremena da je pošalješ), onda je ovo svakako članak za tebe. 

Otkrivamo ti razloge koji se kriju iza tog neodgovaranja na poruke i zbog čega je to tako. 

1. Ne sviđaš joj/mu se. Ne postoji lijep način da ovo kažemo, a ni lijep način da to prihvatiš. Što prije si tog svjestan/na, to ćeš prije krenuti dalje. 

via GIPHY

2. Jednostavno je zauzet/a. Da, to ne vrijedi u slučaju ako ti ne odgovara cijeli dan, no stvarno postoje situacije u kojima tvoja simpatija ne može odgovoriti na poruku jer je na treningu/ igra video igrice/ u shoppingu je. 

via GIPHY

3. Prenapadan/na si. Ako ti ne odgovori na poruku u neko normalno doba nemoj poslati još milijun poruka jer ćeš ispast prenapadan/na i tek onda nećeš dobiti odgovor. 

via GIPHY

4. On/a pokušava biti cool. To je isto čest slučaj da ti simpatija neće odgovoriti na poruku jer jednostavno glumi nekog frajera/frajericu. To baš i nije cool, pogotovo ako iščekuješ poruku kao pobjedu na Videostaru. Ali eto, i to je slučaj. 

via GIPHY

5. Prekasno je. Ako si poslao/la poruku kasno navečer postoji mogućnost da on/a spava, a mobitel joj je isključen. 

via GIPHY

6. Ne zna što da odgovori. Neodređene poruke često završavaju ne odgovaranjem na njih, pa ako te nešto posebno zanima potrudi se postaviti pitanje tako da on/a mora odgovoriti na njega. 

via GIPHY

7. Ne dopisuje joj/mu se. Još jedan od razloga zašto ju/ga trebaš odmah zaboraviti. Takvi ljudi jednostavno nisu vrijedni tvog vremena. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr