Ajme koliko ih je: Sve usne Kylie Jenner

EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL
I ptice na grani znaju da Kylie Jenner posebno pati na svoje usne.
Vidi originalni članak

Najpopularnije usnice svijeta svakako su one od popularne Kylie Jenner koja je zahvaljujući svojem beauty carstvu proglašena jednom od najmlađih milijunašica u povijesti. Kylie je definitivno dala novo ime 'lip fillerima' koji su vrlo brzo zaludili svijet i svi su odjednom htjeli imati pune usnice. 

Ajmo pogledati sva izdanja usnica Kylie Jenner. 

1. 2010. - Dvanaestogodišnja Kylie već je tada pokazala kako se ne boji našminkati i srediti. To je vrlo vjerojatno i njezino najprirodnije izdanje. Usnice su joj takne, a s obzirom na fotke poslije čini se kako je operirala i uši. 

2. 2011. - Slatka Kylie tada je njegovala nježni, prirodni look, no i dalje joj je gornja usnica tanka poput papira. 

3. 2012. - Osim što je posvijetlila kosu, na Kylie se i dalje ne vide nekakve promjene. 

4. 2013. - Kylie je počela sve više pažnje obraćati na make up, a dokaz tome su i usnice koje je počela iscrtavati. 

5. 2014. - Okej, Kylie je totalno lupio pubertet. Naime, u 2014. Kylie je nekoliko puta promijenila boju i dužinu kose, a tada se javljaju i slavni lip filleri. Vidiš li promjenu?

6. 2015. - Na Božić 2015. godine slikala se sa svojim ljubimcem i svima dala do znanja kako je ipak malo pretjerala sa usnicama. 

7. 2016. - Naglašene usnice, obrve, totalni contour lica koji je bio veoma popularan u to vrijeme. Kylie definitivno s ovom plavom kosom nikako ne liči na sebe. 

8. 2017. - I sama Kylie je osjetila kako joj najbolje odgovara crna boja kose, no usnice su i dalje postojane. 

9. 2018. - Prije nešto više od mjesec dana Kylie je objavila sliku na Instagramu na kojoj je jasno vidljivo kako je eri lip fillera došao kraj. Naime, njezina gornja usnica izuzetno je tanka. 

Sviđa li ti se više Kylie s napumpanim usnicama ili prirodnog izgleda? Piši nam u komentarima. 

 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr