Beyonceina voštana figura napon izgleda kao - Beyonce!

Beyonce/Instagram
Dvije nove voštane figure pjevačice Beyonce, ona iz Las Vegasa i Londona, napokon izgledaju kao - Beyonce - i svijet je u pozitivnom šoku.
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja napokon su napravili Beyonceinu voštanu figuru koja stvarno izgleda kao ona i to je velika vijest.

Las Vegas i London 

U muzeju Madame Tussauds u Las Vegasu otkrili su najnoviju voštanu figuru Beyonce koju je napravio jedan njihov umjetnik i fanovi su u šoku što ova voštana figura napokon liči pjevačici, javlja Cosmopolitan.

No, da vas još malo šokiramo. I u londonskom Madame Tussauds  muzeju otkrili su kako izgleda nova Beyonceina voštana figura i - wow - i ova je nevjerojatno dobra preslika izgleda popularne pjevačice. Huh! 

Prozivanje na društvenim mrežama je upalilo

Neki su fanovi zaključili kako je ono prozivanje na društvenim mrežama zbog svih onih zaista kriminalnih Beyonceinih voštanih figura upalilo i svijet je napokon dobio ono što je htio. A Beyonce je napokon dobila ono što, kao kraljica, zaslužuje. Voštanu figuru napravljenu po uzoru na nju koja 'actually' i izgleda kao - ona. Bra-vo!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr