Bok ili trbuh: 5 položaja koji otkrivaju karakter tvog ljubimca

Vrijeme je da pročitaš ovaj članak i saznaš što položaj tvojeg ljubimca otkriva o njegovom karakteru.
Vidi originalni članak

Često se pitamo kako je našim ljubimcima udobno u pozicijama u kojima spavaju, maze se ili im je jednostavno u njima dobro. Ako imaš ljubimca koji je popularan na Instagramu zbog čudnih poza, otkrivamo ti što ovih pet govore o tvojem ljubimcu!

1. Spavanje na boku. Ako tvoj ljubimac voli spavati na boku znači da se osjeća sretno i sigurno u okolini koja ga okružuje, sretan je i odan vlasniku. 

2. Trbuh je najdraži. Mnoge životinje vole provodiit vrijeme ležeći na trbuhu sa sve četiri ispružene noge i glavom koja dodiruje pod. Ovaj položaj omogućava tvojem ljubimcu da je spreman za brzu reakciju, na primjer pozdraviti ukućana kada dođe doma. Ljubimci koji leže na trbuhu vrlo su živahni i puni energije. 

3. Lude noge. Ako i ti imaš ljubimca koji obožava spavati ili se češkati na leđima dok mu noge izvode svakakve čudne pokrete, onda moraš znati da je tvoj ljubimac jako sretan i siguran. Naime, spavanje na leđima pozicija je u kojoj je životinja najranjivija. 

4. Klupko. U ovoj poziciji ljubimci čuvaju toplinu svojeg tijela i udobno im je, a kada se malo opuste prebacit će se u neku drugu pozu. 

5. Glava u zid. Od svih pozicija u kojim se tvoj ljubimac može pronaći, ovo je jedna od najopasnijih. Na taj način tvoj četveronožni član govori ti da nešto nije u redu s njim. To može predstavljati neku upalu koja se odvija, infekciju živčanog sustava, pa čak moždani udar ili tumor! Ukoliko vidiš ljubimca u ovoj pozi, svakako ga odvedi veterinaru. 

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! 



 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Posjeti joomboos.24sata.hr