Cameron Dallas se vraća glumi? Samo se šali ili.. ?

Cameron Dallas želi ozbiljne uloge. Pogledaj njegove planove o karijeri u glumi i podijeli s nama što misliš o tome.
Vidi originalni članak

Vijest koja će uzdrmati HollywoodCameron Dallas želi ozbiljnu glumačku karijeru. 

Glumac i internetska senzacija već se neko vrijeme bavi manekenstvom. Imali smo prilike vidjeti ga u manekenskim poslovima gdje je surađivao s dizajnerima kao što su Calvin Klein i Dolce & Gabbana. Od glume dosada bio je u showu American Odyssey, u animiranom filmu Frog Kingdom je posudio svoj glas. A imao je i vlastiti reality show Chasing Cameron koji se prikazivao na Netflixu.

Priznaje kako planira ponovo biti na malim ekranima. Pritom ne misli na snimanje vlogova na svom YouTube kanalu, nego se stvarno želi baviti glumom. 

A mi?! Mi držimo fige. 

via GIPHY

- 'Trenutno radim na glazbi, a nakon toga putujem u London radi kampanje Tommy Hilfiger. Mislim kako će to biti poprilično cool. Nakon trenutnog posla s glazbom, krenut ću na audicije. Vratit ću se glumačkoj karijeri. Želim imati ozbiljne uloge'- najavio je u intervjuu za WWD. 

A nada se kako će uspjeti i imati mnogo ozbiljnije uloge nego što je imao dosada.

via GIPHY

Mi smo sigurni u njegov uspjeh i stvarno jedva čekamo to vidjeti. 

via GIPHY

Još u intervjuu 2016. za Hero Magazine rekao je - "Glumio sam samo u dva filma dosada što me podsjetilo na zadatak koju moraš ponavljati dok ga ne usavršiš"

via GIPHY

Stvarno se čini kako Cameron ozbiljno razmišlja o glumi. Nadamo se da će rasturiti u postavljenim ciljevima, a mi ga jedva čekamo vidjeti na malim ekranima i to u što više uloga. 

 

Podijeli s nama u komentarima što misliš o povratku Camerona pred male ekrane? 

Klikni, lajkaj, komentiraj i uživaj. 

Posjeti joomboos.24sata.hr