Cool beauty trendovi koje ne želiš propustiti!

Instagram@marijazezelj
Tjedan mode u New Yorku donosi odlične beauty trendove koji nam se jako sviđaju i koje možeš isfurati u školu, ali i za izlaske s frendovima.
Vidi originalni članak

Ako se smatraš trendsetericom i pratiš što se događa na svjetskim modnim pistama, onda nikako ne smiješ propustiti super beauty lookove s tjedna mode u New Yorku. 

Evo ih nekoliko: 

1. OBRNUTI CAT EYE 

Čini nam se kako će klasični cat eye uzeti malu pauzu i zamijeniti ga obrnuti cat eye. Izgleda totalno cool, a ti ga možeš lako iskopirati. Sve što ti treba je tuš za oči! Ukoliko želiš dobiti savršen oblik, ispod oka zalijepi komad selotejpa u obliku obrnutog cat eyea i prati liniju. 

2. CARSTVO PLETENICA

Pletenice baš nikad nisu izašle iz mode. Nekad su više, nekad manje popularne, ali uvijek super rješenje pogotovo kad ti je kosa masna i ne znaš što bi s njom. Mi predlažemo, ispleti dvije/tri pletenice koje se međusobno isprepliću, zaveži ih s šarenim gumicama i you are ready to go. 

3. PLAVO SJENILO ZA OČI

Ovaj beauty look doista je za najhrabrije, a mi ti dižemo kapu ako ga se odlučiš kopirati. U tom slučaju trebaš pripaziti da ti je ostatak make up-a jednostavan i neutralan, jer ćeš s plavim sjenilom staviti naglasak na oči. 

4. RUŽ NA DONJOJ USNICI 

Ruž za usne dobio je skroz novi koncept. Naime, ove jeseni nosit će se samo na jednoj usnici. Ukoliko ga odlučiš probati, prije nanošenja hidratiziraj donju usnicu s labelom, a potom nanesi ruž jarke ružičaste ili crvenkaste boje. Ako se u međuvremenu predomisliš, samo ga nanesi i na gornju i problem riješen.

5. KOVRČAVE ŠIŠKE

Iako bolje izgleda nego što zvuči, ovaj trend može ispasti kul ako ga napraviš kako ti mi savjetujemo. Ako već imaš kovrčavu kosu, šiške skupi sa špangicom i prikvači ih za tjeme, te se posluži s lakom za kosu. Ako imaš ravnu kosu, nakovrčaj cijelu kosu uključujući i šiške i napravi isto. Ova frizura originalna je i izgledat će predobro za odlazak u kino. 

Posjeti joomboos.24sata.hr