Cool lokacije za najbolji Advent u Zagrebu

Marko Prpić/Pixsell
Donosimo ti lokacije gdje možeš provesti nezaboravan advent u Zagrebu.
Vidi originalni članak

Počeo je još jedan Advent u Zagrebu koji traje od 2. prosinca do 7. siječnja. Ako od ovog silnog izbora ne znaš gdje bi otišao/la i koja bi sva mjesta posjetio/la, ne brini se. Donosimo ti lokacije koje nude super zabavu za tebe i tvoju ekipu.

Jedan od prvih lokacija je Tomislavac gdje se nalazi već tradicionalni Ledeni park. Cijene karte za klizanje u jutarnjem terminu su 10, a u popodnevnom 15 kuna, a svima onima koji idu na klizanje vlakom Hrvatske željeznice nude 50% popusta na povratnu kartu. 

Na Zrinjevcu se nalazi mnoštvo kućica gdje možeš probati doista što ti srce poželi. Od Germknedla i fritula, kobasica, svaku večer je organiziran neki glazbeni program koji će podići cijelu atmosferu. 

Ako si gledao/la film Ubojstvo u Orient Expressu onda ćete oduševiti činjenica da postoji Advent i u Hrvatskom željezničkom muzeju gdje se nalaze vlakova iz sustava Orient-Expressa. Ulaz je besplatan!

Na Gornjem gradu također možeš posjetiti nekoliko cool lokacija. Jedan od njih je Advent na Strossu gdje je super romantična atmosfera, idealna da odeš tamo s boljom polovicom. A tu je i Advent na Vranicanijevoj poljani gdje vlada totalno mistična atmosfera. 

I klasično Fuliranje na Strossmayerovom trgu između Zrinjevca i Tomislavca gdje možeš pojesti specijalitete restorana Time, RougeMarina, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona, ali i specijalitete iz Moskve, New Yorka, Mexica i ostalih gradova. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr