Crveni badići preplavili su plaže, ali i internet, a pristaju svima

Instagram@shopforandfemme
Crveni jednodijelni kupaći kostim iz 90-ih, poznatiji kao “Baywatch” badić, preplavio je plaže diljem svijeta zahvaljujući ovogodišnjem filmskom hitu sa Zac Efronom i The Rockom. Pogledajte koje sve ljepotice su se crvenile na plaži.
Vidi originalni članak

 

Nakon godina repriziranja popularne serije Baywatch na našim malim ekranima, gomili #tbt na Instagramu i Twitteru, nije ni čudno da neki trendovi teško nestaju.

Vatreni badić je kultnu slavu stekao u 90-ima kad je Pamela Anderson prvi puta protrčala pješčanom plažom u ulozi spasiteljice u seriji 'Baywatch'. Nakon špice serije u slow motionu modni trend je rođen.

via GIPHY

 

U ovogodišnjem kinohitu koji je napravljen na uzoru na seriju, kultni kostim dobio je preinake, a pojavio se i bikini koji je godinama omiljen.

Rijetko tko ne bi primijetio ženu na plaži u crvenom kupaćem kostimu, a prema Polyvoreu potraga za crvenim jednodijelnim kostimom bila je na trećem mjestu ove godine.

 

Novi trend prihvatile su mnoge slavne ljepotice, a među prvima na Instagramu su osvanule Emily Ratajkowski, Kendall i Kylie Jenner.

 

No ni Rita Ora se od svog vatrenog bikinija ne odvaja na Jamajci, kao ni popularni plus size model Ashley Graham.

 

Trendu nije mogla odoljeti ni najmlađa Viktorijina anđelica, Taylor Hill.

 

Seksi izdanjem se, osim svojih sestara, pohvalila i najstarija Kardashianka.

Bella Hadid je pak podigla mnogo prašine sa svojom fotkom u bikiniju jer su joj mnogi spočitavali da je premršava.

Crvenom badiću nisu odoljele ni naše zvijezde pa su na plaži mamile uzdahe i Maja Šuput i Nives Celzijus.

 

 

 

 

 

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr