Dečki: Ovo su cure na koje padamo

saamopetraa@instagram
Nema više tajni, otkrivena je formula...
Vidi originalni članak

Vrlo je stresno kada se pokušavaš svidjeti nekom dečku, a ne znaš ni sama kako. Svi dečki su različiti i svakome se kod cura sviđa nešto drugo, ali postoje tipovi cura za kojima svi dečki uvijek lete. Koja je njihova tajna? Nažalost, još uvijek nije izmišljen ljubavni napitak od kojeg će svi dečki pasti na tebe, ali postoje mali trikovi koje možeš naučiti. Koji dečko ne bi htio biti s pametnom ljepoticom koja baca šale kao mr.Bean ili ljubiteljicom putovanja koja u slobodno vrijeme gleda nogomet? Pokaži mu zašto si cool i past će na tebe.

1. SLATKA ŠTREBERICA 

Nema zabušavanja, škola je još uvijek na prvom mjestu, ali zašto ne unijeti malo zabave u to i učiti sa svojom simpatijom? Dečki su
ludi za pametnim curama i uvijek će im biti cool kada cura zna o čemu priča. Kada slatka štreberica krene s objašnjavanjem, dečki gledaju u nju kao hipnotizirani, a matematika odmah postaje zabavna. Kemija se ovdje ne može sakriti.

2. AVANTURISTICA 

Dečki trče za curama s kojima im nikada neće biti dosadno. Ovim curama svaki dan je nova avantura i nikada ne znaju gdje će ih put odvesti. Dečkima je izazov pratiti njihov tempo i zbog toga su im još zanimljivije. Ruksake na leđa i krenite u nezaboravnu ljubavnu avanturu.

3. AMBICIOZNA

Ona zna što želi i točno zna kako će to ostvariti. Organiziranost joj je srednje ime, a glavni cilj uspjeh. Postoji li još razloga zbog kojih dečki padaju na nju? Kada joj se netko sviđa, ona će mu to i reći, a u većini slučajeva će ta ljubavna priča završiti sretno jer je i ona sama uspješna u svemu. Dečkima je privlačno kada cura zna što hoće i kada je stravstvena oko onoga što voli, to ih samo motivira.

4. PRINCEZA

Uvijek lijepo obučena, počešljane kose i nalakiranih noktiju, princeza svaki dan šeće školskim hodnicima a dečkima padne čeljust do poda. Nije ni sve u njezinom izgledu, ona ima karizmu, ženstvena je i uvijek pristojna. Dečki žele curu koju će jednog dana pokazati mami, a ta cura će sigurno biti jedna koja ima kraljevske manire.

Posjeti joomboos.24sata.hr