Depiliranje, pranje odjeće... Regenerator nije samo za kosu!

Dreamstime
Može vam spasiti dan...
Vidi originalni članak

Kosa koja je suha, raščupana i potpuno neposlušna sasvim sigurno su jedna od najvećih beauty boljki svih djevojaka. No, zato je tu regenerator koji će u trenu spasiti stvar.

Ipak, ako ste mislili kako regenerator služi samo za takve stvari, opasno ste se prevarili. Naime, upravo on vam može spasiti dan i u brojnim drugim situacijama.

Evo o čemu je riječ:

Vrata vam škripe? Nema problema!

Umjesto da bacate novce na skupe proizvode za podmazivanje vrata, uzmite malu količinu regeneratora i premažite mehanizme. Tako ćete u svega nekoliko sekundi riješiti iritantan problem.

Pranje rublja

Osjetljive tkanine zahtijevaju poseban tretman, a ako se zateknete u situaciji da vam je upravo ponestalo omekšivača, a ne da vam se ići do trgovine, ne brinite... Naime, bit će vam dovoljna jedna žlica regeneratora koji barem privremeno može zamijeniti omekšivač.

Krema za depilaciju

Zahvaljujući svom sastavu, regenerator će omekšati dlačice i omogućiti vam puno lakšu depilaciju. Možete zaboraviti na posjekotine, a koža će vam biti nevjerojatno glatka.

Ne možete skinuti prsten s ruke?

Ako su vam prsti doslovno preko noći natekli i sada nikako ne možete skinuti prsten, nemojte paničariti. Oko prstena nanesite malu količinu regeneratora i prsten će gotovo iste sekunde skliznuti s ruke! 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr