Dužina tvojih nožnih prstiju otkriva hoćeš biti milijunaš

gioielli_design_@instagram
Nama je ispalo da smo milijunaši, a tebi?
Vidi originalni članak

Već smo pisali o tajnama tijela i tome kako prst otkriva veličinu penisa, ali nismo spomenuli da veličina tvojih nožnih prstiju otkriva hoćeš li jednog dana biti bogat/a. 

Ako je tvoj palac duži od ostalih nožnih prstiju to znači da si osoba koja je uvijek puna ideja, veliki kreativac, a što god da odabereš u tome jednostavno briljiraš. Pred tobom je svijetla budućnost i imat ćeš dovoljno novaca u džepu za miran život. 

Ako je tvoj palac manji od ostalih nožnih prstiju to znači da si super efikasna i brza osoba. Kad ti netko da zadatak napravit ćeš ga i prije roka, što ti ostavlja puno vremena za planiranje. Također, ti si odličan/na u pregovaranju i dobiješ što god poželiš. Tako da... iako možda nećeš biti najbogatiji na svijetu, nikad ti ništa neće nedostajati. 

Ako je tvoj drugi prst duži od ostatka prstiju znači da si odličan vođa. Drugi prst je upravo povezan s takvim vještinama, tako da ako imaš neku dobru ideju i okupiš ekipu koja će te slušati vjerujemo da ćeš jednog dana voditi i neku super tvrtku i biti pun/a para. 

S druge strane, ako je tvoj drugi prst kraći od ostatka prstiju to baš i nije najbolja stvar na svijetu jer se ne možeš izboriti na sebe. Unatoč tome što uvijek razmišljaš unaprijed i predviđaš budućnost, ponekad se zanemariš što si jedan milijunaš ne može dopustiti. 

Ako je tvoj treći prst duži od svih to znači da si perfekcionist i super snalažljiva osoba. Iako ti nekada u životu možda i neće ići očekivano, ne brini se... bit ćeš okej i imat ćeš krov nad glavom. No, ako je tvoj treći prst kraći ti si totalna ljenčina i onak daj se trgni malo. 

Ako je tvoj četvrti prst duži od drugih, znači da nisi baš neka osoba za slušanje. Tebi mogu drugi govoriti životne tajne, a ti ćeš lutati po svojim mislima što je koma jer ne možeš tako živjeti. S vremenom će ti ljudi prestati govoriti stvari i to te nigdje neće odvesti. Ipak, ako je isti prst kraći ti si totalno usredotočen/a na karijeru, tako da ćeš vrlo vjerojatno biti super milijunaš ili milijunašica.

I na kraju ostaje nam najmanji prst - mali prst. Ako je mali prst super manji od ostalih prsta ti si i dalje jedno veliko dijete koje voli zabavu, ali ne odgovornost. 

Dobro pogledaj svoja stopala i prste. 

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

Posjeti joomboos.24sata.hr