Grozno: Tipkovnica prljavija od WC daske

E pa.. ako niste znali onda svakako ovo morate pročitati.
Vidi originalni članak

Iako često nemamo taj osjećaj, tipkovnica laptopa ili kompjutera izložena je bakterijama svaki dan. Kad god odlučiš nešto pregristi, pa s masnim rukama nastaviš tipkati ili jednostavno tipkaš dok jedeš pa ostaci hrane tamo stoje danima, stvaraju se nove bakterije o kojima uopće ne razmišljamo. 

via GIPHY

Znanstvenici diljem svijeta nekoliko su puta potvrdili da je tipkovnica jedan od najzmazanijih i najkorištenijih stvari (nakon mobitela), a da bakterije poput visokootporna bakterija MRSA na njoj mogu preživjeti čak 24 sata. 

Također, na mnogim je tipkovnicama pronađen streptokok i stafilokok. Većina znanstvenika smatra kako bi se tipkovnica trebala čistiti barem jednom tjedno, a nije ni loše oprati ruke prije i poslije korištenja tipkovnice. 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr