Je li moguće preživjeti s braćom i sestrom pod istim krovom?

layz_yt@instagram
Braća i sestre: Jedini neprijatelji bez kojih ne možeš živjeti, i jedini koje braniš bez obzira na sve.
Vidi originalni članak

Svatko tko ima braću ili sestre zna kakva tlaka može biti kada se posvađate oko zadnjeg reda čokolade ili tko će prvi u kupaonicu, ali kada trebaš nekoga tko će ti čuvati leđa, znaš da možeš sigurno računati na njih.

PRVI!

Svađe i svađice normalan su dio bratskog odnosa i naravno da ćete se prepirati oko najmanjih sitnica. Ali ipak, veće svađe treba zaobići – fakat se nije vrijedno posvađati s bratom i ne razgovarati s njim ako ti je pokidao slušalice ili prekrižiti sestru iz života jer je uzela tvoju majicu bez pitanja. To su sve slatki problemi koji neće biti važni u roku od sat vremena. Kada ti brat ili sestra naprave neku podvalu, budi cool i nemoj izreagirati kao malo dijete. Ostani skuliran i dosadit će im zadirkivati te.

via GIPHY

TIMSKI RAD

Vrijeme je da se ujedinite protiv roditelja. Ako su ti mama i tata ljuti na mlađeg brata i sestru, vrijeme je da zauzmeš poziciju odvjetnika. Još ako radite timski, sigurno nećete izvući deblji kraj. U najboljem slučaju nadmudrit ćete starce i ispasti malo mudriji i zreliji nego što jeste.

PRIVATNOSTI, MOLIM!

Ako dijeliš sobu sa sestrom ili bratom, znaš kolika je to tlaka. Nikada nemaš mira za sebe i privatnost je riječ koju si zadnji put čula kada je na vrbi rodilo grožđe. Zato kada ti brat ili sestra kaže da izađeš iz sobe, napravi to i poštuj njihovu privatnost, najvjerojatnije je da ćeš dobiti isto zauzvrat. Kada vide da im daješ vremena da budu sami, razumjet će da i tebi treba vrijeme koje je rezervirano isključivo za tebe i pokupit će se iz sobe. VAN MOLIM!

via GIPHY

BEZ RUŽNIH RIJEČI

Kada se svađaš s braćom i sestrama, ipak prije promisli što ćeš reći jer ne želiš reći nešto što ne misliš i kasnije to zažaliti. Koliko loše može biti da stvarno želiš izgovoriti toliko ružnih riječi svom dragom bratu ili sestri? Istina je, naporni su, ali su ipak tvoji.

ŽIVOTNI ČUVAR

Bez obzira na sve probleme i svađe kroz koje ste prošli, kada imaš brata ili sestru, znaš da imaš čuvara koji će uvijek biti uz tebe, cijeli život. Znaš da možeš računati na njih u bilo kojoj situaciji i u bilo koje doba dana ili noći. Braća i sestre su prijatelji koje nisi mogao izabrati, nego je jednostavno suđeno da ti zauvijek čuvaju leđa. Braća i sestre su cool!

A evo i što naši YouTuberi kažu o odnosima sa svojom braćom i sestrama.

LayZ 

Brat mi je jedan od najboljih frendova i fakat ne znam što bih bez njega. Kad malo bolje razmislim... da mi nije brat sigurno se više ne bi družili, ali ovako je zauvijek zapeo sa mnom! Ha - ha.

Leo Valentić

Kada smo bili mladi brat i ja smo uvijek pokušavali napraviti neke spletke tako da smo jednom prilikom na moru dok je tata zaspao uzeli mamin lak i namazali mu sve nokte, a da nije primjetio, malo je reći da smo se smijali kada smo prolazili po šetnicama i plažama.

Dennis Domian 

Kad sam bio bebač, mama me je kupala u kadi i kad je zazvonio telefon, zamolila je Piku da me pričuva. Htio
je vidjeti kako "bebe dišu pod vodom" pa me uhvatio za noge i uronio glavu. Prije maminog povratka, podigao me kao da ništa nije bilo. Njegova znatiželja, mogla je poći po zlu. No, ipak je ostala samo uspomena na koju se dan danas smijemo. 

Nika Pavičić

Kad smo Frane i ja bili jako jako mali, jedan dan smo odlučili iznenaditi mamu. Put od ulaznih vrata do boravka smo posuli laticama i zapalili svijeću. Napisali smo poruku da je puno volimo. Kada je to sve bilo gotovo pustili smo pjesmu koju mama voli - Joe Cocker ‘You are so beautiful’. Sakrili smo se ispod stola, a kada je došla nas je izgrlila i izljubila. Frane i ja se dan danas prisjećamo toga jer već tad smo naučili da su sitnice one koje najviše znače:)

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

Posjeti joomboos.24sata.hr