JoomBoos i Vichy vam daruju kutiju sa super proizvodima!

dorajosipa/instagram
Dvije najkreativnije od vas osvojit će kutiju s tri super proizvoda za njegu problematične kože
Vidi originalni članak

Imaš problema s prištićima i aknama? Koža ti se sjaji i ne možeš pronaći odgovarajuće proizvode?

Prije nego kreneš očajavati, predstavljamo ti tri super proizvoda za problematičan tip kože. Sigurno znaš da je za pravilnu njegu tvoje kože potrebno koristiti kvalitetne proizvode, ali i dobro proučiti kombinaciju proizvoda koji odgovaraju baš tvojem tipu kože.

Vichy, poznat po svojim kvalitetnim proizvodima za njegu kože, osmislilo je My Make-Up Prescription kutiju s tri proizvoda koji odgovaraju tvojoj svakodnevnoj beauty rutini.

Gel za čišćenje lica, dnevna krema i puder

Kako bi izbjegla stvaranje novih prištića i uklonila višak masnoće sa svog lica, u kutiji možeš pronaći Vichy Normaderm gel za čišćenje lica. Kako bi tvoja koža bila čista tijekom cijelog dana, gel je potrebno koristiti ujutro i navečer. Na taj način ćeš zasigurno ukloniti sve nečistoće s lica, sebum i ostatke pudera i šminke.

Kožu lica potrebno je svakodnevno hidratizirati i pravilno je pripremiti za nanošenje pudera. Normaderm dnevna krema proizvod je koji tretira akne i smanjuje nepravilnosti, a tek kada je koža dubinski hidratizirana, lakše je nanijeti tekući puder i postići besprijekoran izgled tena.

Dermablend 3D Correction puder je prikladan za kožu sklonu prištićima i aknama, a uz SPF 25 štiti lice od štetnih UV-zraka. Njegova nemasna tekstura ne začepljuje pore i ne izaziva nastajanje novih prištića. Nakon redovnog korištenja nepravilnosti tvoje kože biti će umanjene, a koža čista, hidratizirana i ujednačena.

Osvoji ove super proizvode!

Ako si se pronašla u opisu s početka teksta i misliš da baš ti zaslužuješ ove proizvode, imamo super vijest! U suradnji s Vichyjem dijelimo dvije kutije sa sva tri proizvoda. Sve što moraš napraviti je u naš Facebook inboks nam napisati koji je tvoj tip kože, koja ti je dnevna rutina u njezi lica i zašto baš ti zaslužuješ ovaj poklon paket uz napomenu 'Za Vichy nagradnu igru' - a dvije najkreativnije od vas darujemo!

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr