JoomBoos magazin je vani, uz najbolji poklon ikad - youtuberski kalendar

Slavko Midžor/Pixsell
Na kioscima te čeka novi broj najboljeg magazina za YouTubere!
Vidi originalni članak

Vjernost JoomBoosArmyja je definitivno nagrađena jer uz novi broj JoomBoos Videostar magazina pripremili smo najbrutalniji dar ikada! Prvi youtuberski kalendar sa tvojim omiljenim zvijezdama čeka samo na tebe!

Na više od 100 stranica ekskluzivno otkrivamo sve detalje LayZ-jevog hita 'Nije malo' kojeg je otpjevao i na proglašenju pobjednika druge sezone Videostara. LayZ nam je otkrio otkud mu inspiracija za pjesmu, je li ga zbog snimanja spota ganjala policija i priprema li nam neki novi hit.

No, LayZ nije jedini s kojim smo napravili ekskluzivan intervju. Tu je i YouTube kraljica Elizabetom koja nam je otkrila kako je preživjela ljubavni brodolom i kakva nam božićna iznenađenja priprema.

YouTuber Dennis Domian pripremio je za sve one kojima su strast kamera i snimanje najvažnije savjete i trikove. Kako doći do tisuće i tisuće sljedbenika na YouTubeu, kako osmišljavati teme za videa i kako montirati, sve to vam otkriva omiljeni youtuber.

Stiže nam i vrijeme adventa, što u YouTube svijetu znači samo jedno, Vlogmas. Što je to i kako ga snimiti otkriva Davor Gerbus.

JoomBoos magazin možeš kupiti u prodaji za 25 kuna, a uz jumbo postere dolazi i super dar - kalendar za cijelu godinu sa slikama tvojih najdražih YouTubera!

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr