Kako do cool majica u kojima čekamo otvaranje klubova?

Dok čekamo da se otvore klubovi i ponovno krenemo partyjati, iz RNB Confusiona imaju novo iznenađenje za sve fanove
Vidi originalni članak

U pandemijskoj party pauzi, željni da svoju vjernu mnogobrojnu publiku i dalje uveseljavaju, zagrebački legendarni klupski brend RNB Confusion izbacuje prvu limitiranu streetwear modnu kolekciju simbolično nazvanu "ON TOUR". Super limitirana kolekcija "RNB Confusion On Tour" ujedno je i hommage svim klubovima i pop lokacijama na kojima je RNB Confusion od svojih samih početaka 2003. godine organizirao partije.

Važna je i poruka iza samog naslova kolekcije, a to je da su klubovi i partiji najviše stradali zbog posljedica korone. Skoro šest mjeseci nije održan niti jedan RNB Confusion party, a upravo će brendovi poput RNB Confusiona biti ključ socijalizacije i obnavljanja psiho-stanja mladih, smatraju.

Za one prave ljubitelje brenda u ponudi je klasični t-shirt i hoodie s logotipom RNB Confusiona, dok za sve one fanove koji jedva čekaju prvi RNB Confusion party u 2021. - tu je "On Tour" limitirana kolekcija sa svim klubovima i lokacijama gdje su partyji već održani. Na "On tour" t-shirtu s prednje strane je velika print fotka s legendarnog partija u klubu Opera. 

Za prvi iskorak RNB Confusiona na modnu scenu angažirani su fotografi, modeli, DJ-i, izvođači i dizajneri koji su najviše pogođeni pandemijom te kojima je rad još uvijek zabranjen. Prvu limitiranu kolekciju, gdje je svaki odjevni komad robe limitiran na 50 komada, dizajnirao je zagrebački producent, DJ i dizajner Viktor Šimunić. Iza objektiva photoshootinga našla se Dora Šarić koja je ujedno bila i jedan od modela. Modeli koji su prvi isprobali RNB Confusion "On Tour" kolekciju su, uz Doru, i hip-hop izvođač Zembo Latifa, DJ Indy, Viktor Šimunić i Lara Tomorad-Rudec. Cijeli projekt ne bi bio izvediv bez ekipe iz OMG shopa, koji stoje iza proizvodnje te su nova platforma za prodaju različitog merchandisea.

Cijena hoodieja je 349 kn, dok je T- shirt 195 kn, a sve majice se mogu kupiti online na webshopu!

Svojom kupnjom podržavate klupsku kulturu koja se zbog pandemije prva zatvorila, a koja će se i zadnja otvoriti, a biti će jedan od važnijih faktora mentalnog obnavljanja i zdravlja mladih, poručuju iz RNB Confusiona.

Posjeti joomboos.24sata.hr