Kako ti baš svake štikle mogu postati udobne?

Dreamstime
Otkrij kako nositi cipele s visokim potpeticama i pritom izbjeći neugodnu bol
Vidi originalni članak

Prve asocijacije koje svaka djevojka veže uz štikle su ženstvenost, ali i, niti malo privlačna, bol.
Kako da neudobne štikle postanu toliko udobne da u njima poželite provesti cijeli dan, jedno je najčešćih od pitanja s kojim se susreću žene diljem svijeta. 
Ovih pet trikova odgovorit će ti na to pitanje...

1. IZBJEGAVAJ TANKE POTPETICE
Jednostavno je, što tanja potpetica - to veća bol. Nakon višesatnog nošenja i napora koji ulažeš u održavanje balansa, tvoje će štikle postati nevjerojatno neudobne. Kako bi to izbjega, spas potraži u debljim petama koje su puno stabilnije, a osim toga, trenutno su i jako moderne.

2. PAŽLJIVO BIRAJ VELIČINU
Nevjerojatno, ali upravo u odabiru veličine žene najčešće griješe. Različiti modeli cipela, zahtijevaju razičitu veličinu. Obuj ih i prošetaj u njima prije nego što se odlučiš za kupnju.

3. PLATFORMA ZA BEZBOLAN HOD
Osim tankih potpetica, treba izbjegavati i tanke potplate. Kako te stopala ne bi boljela, odaberi platforme umjerene visine koje će ublažiti pritisak i pomoći ti preživjeti dan na štiklama.

4. BIRAJ MODELE KOJI TI UČVRŠĆUJU GLEŽNJEVE
Potrudi se pronaći cipelu u kojoj će tvoja noga biti što stabilnija. Vjeruj, stopala će ti biti zahvalna. Upravo su zato, od svih cipela s visokom petom, čizme najudobnije. Ipak, ljeti ih ne možeš nositi pa će najbolji izbor biti sandale s remenčićima oko gležnjeva.

5. SILIKONSKI JASTUČIĆI
Uz pomoć silikonskih jastučića spriječit ćeš bolne tabane, ali i žuljeve. Možeš ih pronaći u svakoj drogeriji, a sigurni smo da će spasiti stvar i tvoj korak učiniti puno lakšim!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr