Kendall o prištićima: "Neka vas to sr.... ne zaustavlja"

KendallJenner@Instagram
Kendall Jenner oduvijek je imala problema s prištićima, a fanovima je poručila da ih to ne smije zaustaviti da se osjećaju lijepo
Vidi originalni članak

Na Zlatnim Globusima sve oči su bile uprte u Kendall Jenner. Sve je oduševila samopouzdanjem kojim je zračila, ali i prekrasnom crnom haljinom dizajnera Giambattiste Vallija koja je zauzimala većinu crvenog tepiha kojim je hodala.

Ono što niste primijetili je da je jedan od najpopularnijih modela svijeta nosila bezvremenski, ali neočekivani dodatak - hrpu prištića.

via GIPHY

Umjesto da bude kao Karen iz filma "Mean girls", ona je bezbrižno zakoračila na crveni tepih jedne od najfotografiranijih večeri u Hollywoodu.  

I na oduševljenje mnogih djevojaka, prištiće je nosila ponosno i na Twitteru poručila što misli o tome.

- Nemojte dopustiti da vas to sr.... zaustavi - napisala je na Twitteru.

S prištićima se borila od puberteta i to joj je jako utjecalo na samopouzdanje, no shvatila je da je oni ne mogu zaustaviti da živi svoj život.

-  Ono na što je to najviše utjecalo je to koliko sam postala svjesna njih i koliko me to opterećivalo. To je uništilo moje samopouzdanje. Nisam ni gledala u ljude kada sam razgovarala s njima. Osjećala sam se kao izopćenik. Kad sam razgovarala, uvijek sam lice prekrivala rukom. Naravno, zaljubljivala sam se, ali mi nikada nije palo na pamet ih ni pogledati - kazala je ranije.

Prekrivanje prištića ponekad je teško, posebno kad su oni crveni i natečeni, ali makeup artistica Megan Fraser tvrdi da ih ne treba pretrpavati sa šminkom.

- Ključ je pronaći dobar korektor koji je boje vaše kože. On ne smije biti svjetliji jer će samo naglasiti akne. Nanesite korektor i pustite ga minutu-dvije da se osuši i zatim stavite puder - objašnjava Fraser i dodaje da puderi ne moraju biti teški jer je ključno da koža diše. Ako su prištići crveni, posegnite za korektorom u žutoj ili zelenoj boji koji će ublažiti crvenilo, pa zatim stavite puder.

- Nemojte pretjerivati s količinom korektora jer te boje mogu učiniti da izgledate boležljivo - upozorava.

- Prekrivanje akni završite tako da stavite na kraju puder u prahu na njih koji će sve držati na mjestu - zaključuje Fraser.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr