Koja je boja tvojeg horoskopskog znaka?

Pinterest
Šarena astrologija otkriva tvoju osobnost.
Vidi originalni članak

Zvuči nevjerojatno, ali boje ti mogu pomoći da privučeš ljubav, prebrodiš tremu prije prvog spoja i povećaš osobnu razinu sreće. One su poseban dio astrologije i otkrivaju temeljne karakteristike horoskopskih znakova. 

Ovan - crvena 

Ova odvažna boja najbolje pristaje Ovnovoj osobnosti. Vole se isticati u društvu i nije ih briga za trendove. Najbolje se osjećaju u ležernoj io sportskoj odjeći bez imalo straha kombinirajući vodeći se isključivo trenutnim raspoloženjem. 

Bik - ružičasta 

Na Bikove ružičasta boja djeluje opuštajuće, a upravo je to ono što aktivnim Bikovima često treba. Osim toga, ova je boja za njih simbol slobode i ljubavi pa ni ne čudi što upravo ona prevladava u njihovom ormaru. Vole odjeću visoke kvalitete, ali je redovno kupuju na sniženjima. 

Blizanci - žuta

Vesela žuta asocira ih na zabavu, a upravo je to glavna karakteristika njihove osobnosti. Osim žute Blizanci vole i smeđu boja koja unosi ravnotežu u njihov život. Njome pokazuju svoju jednostavnost i ljubav prema prirodi. Najbolje se osjećaju u seksi trapericama i žutoj majici. 

Rak - bijela 

Oba je boja simbol čistoće, mira i ženstvenosti. Račice su iznimno osjetljive prirode pa se trebaju okružiti bijelim i srebrnim tonovima koji uklanjaju napetost, a potiču vedrinu. Romantične uzorke i bijele sportske majice sigurno će te pronaći u ormaru svake Račice. 

Lav - narančasta

Lavovi su pravi obožavatelji svih nijansi narančaste koja na njih ima gotovo terapeutski učinak. Pozitivno djeluje na osjećaj tuge i potištenosti koji se kod Lavica često javlja bez nekog posebnog razloga. Bitno im je da se odijevanjem razlikuju od drugih. 

Djevica - zelena 

Pripadnice ovog znaka mnogo pozornosti pridaju detaljima te u svakoj prilici izgledaju uredno i sređeno, čak i ako su u ležernom izdanju. Zelena predstavlja njihovu unutarnju čvrstoću i povezanost s prirodom. Osim toga, potiče ih da daju sve od sebe što god da rade. 

Vaga - plava

Tirkizno plava Vagama donosi duševni mir te ćete ju često pronaći u njihovim domovima, ali i odjevnim kombinacijama. Traperice će upotpuniti laganom košuljom s cvjetnim uzorkom i budite sigurni da će privući poglede gdje god se pojave. 

Škorpion - crna

Škorpionke su tajanstvene, zavodljive i ozbiljne pa im najbolje pristaju snažne boje. U njezinom ormaru prevladava crna, a često ćete pronaći i ljubičastu. Cipele visokih potpetica omiljena su im obuća, a crne sunčane naočale neizostavan modni dodatak. 

Strijelac - tirkizna 

Ove su cure ljubiteljice slobode pa iako možda najviše vole tirkiznu, nikad se neće ograničiti samo na jednu boju. Vole isprane traperice, prevelike majice i različite uzorke. Pripadnice ovog znaka jednostavno obožavaju raznolikost u svemu. 

Jarac - smeđa 

Iako su po prirodi veseli, najviše im pristaju tamne nijanse kojima izražavaju svoju individualnost i samouvjerenost. Modu shvaćaju vrlo ozbiljno pa će si često priuštiti neki kvalitetniji komad odjeće i za njega dati cijeli džeparac. Ne vole komplicirati. 

Vodenjak - ljubičasta

Pripadnica ovog vodenog znaka najbolje se osjeća u ljubičastim nijansama. Iako vole pratiti modne trendove, ne boje se prekršiti sva modna pravila. Njihove kombinacije uvijek su otkačene i zabavne. Nije ih briga ako ih nazivaju čudacima.č 

Ribe - siva 

Nježne Ribe odlično se osjećaju u sivoj boji, ali nije im strana ni plava. Njihove modne kombinacije ograničene su na nježne boje, a u njihovom ormaru naći ćete suknje, ljetne haljinice i mnoštvo laganih košuljica. Obožavaju nakit kojim izražavaju svoj veseli karakter. 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr