Koji miris je idealan za tvoj horoskopski znak?

Dreamstime
Saznaj koji miris odgovara neodlučnoj vagi, organiziranoj djevici ili pak strastvenom škorpionu...
Vidi originalni članak

Jeste li znali da se idealan parfem može odabrati u skladu s horoskopskim znakom? Iako nas parfemske kuće često iznenade brojnim mirisnim novitetima, ne bi im trebali slijepo vjerovati i mahnito ih kupovati...

Budi.In je pronašao idealne mirise prema pojedinim horoskopskim znakovima.

OVAN
Pripadnici ovog znaka poznati su po svom snažnom karakteru. Krasi ih originalnost i samopouzdanje. Zato su za njih najbolji parfemi koji privlače pažnju i bude osjetila. Snažne note crnog papra i đumbira te parfemi s notom citrusa pravi su izbor za njih.

BIK
Bikovi su najslabiji na dobre parfeme. Pravi hedonisti vrlo izraženih osjetila uživaju u cvjetnim mirisima s notama ruže, meda ili sandalovine. Najbolje im odgovaraju ženstveni, nježni i umjereni mirisi.

BLIZANCI
Njih karakterizira neodoljiv šarm. Vole se družiti, zavoditi i ne propuštaju priliku za novu avanturu. Upravo zato obožavaju neobične mirise koji spajaju nespojivo. "Poludit" će za onim parfemima koji su sve samo ne klasični.

RAK
Ovi emotivci uživaju u slatkastim mirisima koji ih asociraju na dom i kuhinju u kojoj se peku kolači. Najviše će ih privuči vodenaste note kamilice, ali i topli tonovi vanilije, mandarine i ruže.

LAV
Lavovi vole luksuz. Zato ne čudi što će si nerijetko priuštiti i parfeme s potpisom slavnih. Zaigran parfem koji privlači pažnju najbolje opisuju njihov zaigran, ali i brižan te topao karakter.

DJEVICA
Perfekcionisti kakvi jesu, Djevice žele samo savršene parfeme. Ne vole biti u centru pažnje, pa će im odgovarati jednostavni, nenametljivi mirisi. Najprije će ih privuči osvježavajuće note citrusa, drveća ili začinskog bilja. 

VAGA
Vage su slabe na fine, pune, luksuzne parfeme. Vrlo su društveni, prijateljstki nastrojeni i uživaju širiti ljubav, a najviše će ih oduševiti parfemi koji kreativno izražavaju ravnotežu mirisa. Smreka, anis i ljubičice sjajno će se slagati s njihovom osobnošću.

ŠKORPION
Mudar i jak - bio bi to opis pripadnika ovog znaka. Zato im najbolje pristaju dramatične note seksi cvjetnih parfema. Mistični parfemi s notom mošusa istaknut će njihovu senzualnost.

STRIJELAC
Ove vječne optimiste slobodnog duha privlače egzotični mirisi. Sandalovina i ruža najbolje će istaknuti njihov karakter. Osim toga, odgovaraju im i ljetni, citrusni i avanturistički mirisi koji podsjećaju na egzotične krajeve.

JARAC
Praktični, samouvjereni i smireni Jarčevi znaju što žele i kako do toga doći. U životu vole klasiku, pa ni ne čudi što ih privlače i klasični mirisi. Umirujući miris vanilije, lavande ili voća, pravi su odabir za njih. 

VODENJAK
Oni su razigrani i pravi buntovnici koji vole neobične stvari. Ipak, radije biraju jednostavne parfeme drvenastih mirisnih nota. Umirujući, prirodni i prozračni parfemi za njih predstavljaju savršenstvo.

RIBE
Ribe vole "pobjeći" u svijet mašte, pa će ove umjetničke duše lako privući neobični mirisi. Đumbir, klinčić i rabarbara - što neobičnije to bolje! Privlače ih i romantični mirisi koji ističu njihovu romantičnu prirodu, pa će se u njihovoj kozmetičkoj torbici često naći parfemi s mirisom ljubičice, ruže i irisa.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr