Koji trend ti najviše odgovara prema tvom horoskopu?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
Cure, želite malo promijeniti svoju garderobu, osvježiti je i isprobati neke nove trendove? Pa, evo koji modni trend je idealan za vas prema vašem horoskopskom znaku... Ovo bi vas itekako moglo inspirirati!
Vidi originalni članak

Ovan: Bralette

Odvažne Ovnice s dolaskom toplijeg vremena definitivno bi trebale isfurati neki fora i skroz jednostavan bralette. Ovaj topić savršeno ide uz traperice visokog struka, odijela ili zanimljive asimetrične suknje, a ako želite biti još odvažnije, nabacite gore neki cool blazer ili kožnu jaknu. Wow...

Bik: Duga haljina

Bikice vole igrati na sigurno, ali žele i vole biti primijećene, a savršen modni trend koji bi što prije trebale isprobati i isfurati definitivno su duge haljine, koje se vraćaju u velikom stilu već ovog proljeća.

Blizanci: Blazer u jarkoj boji

Blizančice su veoma hrabre kad je moda u pitanju i često kombiniraju na prvu 'nespojivo'. Vole nositi haljine na tenisice, blazere na kardigane i suknje na kožne tajice i uvijek to nekako isfuraju da izgleda skroz cool. Trend koji sada trebaju isprobati su blazeri u jarkim bojama, zelenoj, pink, crvenoj... Koju već vole i odaberu!

Rak: Trapezice

Kul Račice obožavaju old school modne trendove, a trapezice, pogotovo traper, baš su savršene za njih. I ovo će definitivno najviše furati ovog proljeća.

Lav: Crno-bijeli komadi

Suknje, haljine, bluze, majice, topovi, torbice... Sve to, ali u kombinaciji crno-bijele boje!? O da, to je baš nešto savršeno za Lavice, koje ne vole nositi šarene modne komade i često igraju na sigurno kad je moda u pitanju.

Djevice: Statement sandale

Kad je u pitanju odjeća, Djevice uvijek idu na ono 'manje je više'. No, kad su u pitanju cipele, upravo je suprotno. Vole se istaknuti cipelama i vole da su one drugačije, otkačene i posebne. Statement sandale bit će must have u njihovoj garderobi ovog proljeća i ljeta.

Vaga: Disko komadi

Elegantne Vage modne su ikone, a sve što je u trendu one MORAJU isprobati. U najnovijoj modnoj sezoni apsolutno savršen trend za njih definitivno su 'disko' haljine. I ne, one neće biti rezervirane samo za partyje, već i za svaki dan, čak i posao, uz neke suptilnije i jednostavnije komade.

Škorpion: Korzet haljine

Korzet se ove sezone vraća na velika vrata, a otkačene Škorpionke će ga baš savršeno znati isfurati u svakodnevnim kombinacijama. Hrabro, ludo, ali totalno njihov stil!

Strijelac: Trenirka - posvuda

Strijelčice su se odlično uklopile u ovaj 'home look' đir i obožavaju nositi baggy stvari, trenirke i opuštenu odjeću u kojoj se uvijek osjećaju kao doma. Tako će biti i na proljeće, a trenirke će furati u svim mogućim i nemogućim kombinacijama.

Jarac: Mrežasti komadi

Jarci se uvijek ističu modnim izričajem, a ništa drugačije neće biti ni u nadolazećem razdoblju. Odličan odabir za njih su trendy mrežasti komadi, koji se neće furati samo u obliku tajica, već i na majicama, torbama, haljinama, hlačama...

Vodenjak: Traper na traper

Ne tako novi, ali uvijek pomalo neobičan trend su traper stvari koje furate na druge traper komade. Totalno ležerno i baš kao stvoreno za casual i jednostavne Vodenjake... O da!

Ribe: Prugice

Romantične prugice vraćaju se ovog proljeća, a što je bolje za romantične Ribe od ovog stila? Ma ništa! Prugice na hlačama, haljinama, suknjama, majicama, blazerima...viđat ćemo ih doslovno posvuda!

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

Posjeti joomboos.24sata.hr