Oduševit će vas odjeća s potpisom Ariane Grande!

Promo
I obožavateljice iz Hrvatske imaju priliku nositi modne krpice koje je dizajnirala miljenica publike
Vidi originalni članak

Britanska modna kuća Lipsy London nedavno je na svojim službenim stranicama najavila modnu suradnju s Arianom Grande (22). Pjevačica se, uz pomoć njihovih dizajnera, po prvi put i sama okušala u ulozi modnog dizajnera.

Dvadesetak različitih komada odjeće čini Arianinu kolekciju, a ne nedostaje blještavih haljina, zavodljivih suknjica i seksi topića. Osim toga, svoje su mjesto pronašle i maturalne haljine, a tu je i neizostavna kožna jakna te dugačka crvena haljina za svečane prigode. Dominiraju nježne puderaste boje, ali i zavodljiva srebrna. Osim odjeće, obožavateljice mogu kupiti i nakit s Arianinim potpisom.

Kako je pjevačica istaknula, potrudila se osmisliti odjeću koja će pristajati djevojkama različite građe i tako potaknuti razvoj njihova samopouzdanja. 

Mislim da je važno da se fokusirate na to da izgledate dobro, bez obzira na to koji tip tijela imali. Lijepa odjeća može pomoći, ali važno je osjećati se dobro u svojoj koži - poručila je.

Ova zavodljiva, ali i nevjerojatno slatka kolekcija puštena je u prodaju, a cijene se kreću između 8 i 68 dolara (otprilike od 50 do 450 kuna). Ono što će obradovati Arianine hrvatske obožavateljice je činjenica da Lipsy dostavlja i u Hrvatsku, a što se sve nalazi u kolekciji možeš saznati OVDJE.

Podsjetimo, Grande je nedavno predstavila i svoju make up kolekciju u omiljenim bojama koje i sama najčešće koriste čime je izazvala oduševljenje kod brojnih djevojaka, a ne sumnjamo da će isto biti i s ovom modnom kolekcijom.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr